Vi snackar 11 Små punkter!!!

Björn Rosenström är ganska "smart kille" det haha och många av hans låtar känner nog MÅNGA igen sig i hahaIbland måste jag säga att tonåringar inte är så tokiga ändå och tänkandet riktigt bra. Bara dom kunde få ihop det i praktiken också haha Men VEM är jag att döma någon haha Med facit i hand är jag ju lite kass på det där själv ;)

Fann den här på min dotters bilddagbok och tyckte den passade här för dagen också..
Fattar inte.. Hallåååå HUR svårt ska det vara för en karl att lära sig 11 små punkter???DAAAH!! *asgarv*

Är du den perfekta killen?

1. Du älskar henne för den hon är, hur mycket hon än skulle såra dig skulle du aldrig svika henne.
2. Du visar och säger alltid hur du känner.
3. Du skickar gulliga sms på kvällen och säger: - Godnatt älskling, jag saknar dig <3
4. Du tycker ALLTID hon ser otroligt bra ut i dina ögon, no matter what.
5. Du är en Gentleman, som tål ett nej utan en sur min.
6. Du vill visa upp henne även om hon har mjukisbyxor och en skön tröja + utan smink !
7. Du ringer upp henne tills hon svarar om hon har blivit sur och slängt på luren i örat på dig.
8. Du lever för hennes kyssar.
9. Du håller vad du lovar.
10. Du skulle göra allt för henne.
11.Du trycker henne alltid närmare dig, tar hennes hand eller visar på annat sätt att det är just HENNE du älskar.

Nu ska jag ut i solen och njuta och heala min kropp. Som sagt den bästa kompis som finns är ju solen. När den kikar fram finns inte mycket problem, dom liksom försvinner med kylan just då :P

Vet en vän här som dyrkar den lika mycket som jag så till dig Afrodite!! UT OCH NJUT NU!!! ;)

Ni andra med för den delen hahaha

Kram på er så "hörs vi lite senare!!Svarta Änkan


Ja då ska Annette vara ärlig och öppen från hjärtat vilket säkert är jävligt dumt. MEN samtidigt jäkligt sant. Och så som mitt liv har sett ut och SER ut just nu!!

Av någon konstig anledning så lyckas jag ALLTID hitta karlar som antingen inte VET om dom är kära i mig eller så är det karlar som drömmer och som leker nån sjuk lek och tror att allt ska fixa sig, tills dom upptäcker att dom antingen inte kan ändra sitt liv av en eller annan anledning, då kan det vara att supa med polarna, eller som nu... först inte anse att avståndet är något problem för att sedan skylla på avståndet. DEN har jag åkt på TVÅ gånger nu!!!  Nog för att jag är naiv men jag är inte dum i huvudet!! DET kan jag lova. Har liksom gått livets hårda skola och stött på det flesta konstiga typer man kan hitta snart tror jag, så DEN går jag inte på!! Men självklart, kör man dubbelspel, så är ju lättaste stråt att ta bort det som ligger längst bort... Så jag har väl helt enkelt gett Svarta Änkan en ny livsstrategi. Istället för att ta död på "gubben" efter sexakten så är det lika bra att aldrig få komma dit, för dom försvinner like förbannat ändå!!

Så har ni kärleksråd och tips att ge mig?? Så SHOOT!!! I need them!!! BIG TIME!!!

Gaaaaah vad är det för fel på killar egentligen???? Skiter dom fullständigt i vad tjejer känner och vilket spel dom spelar??? Sen undrar ju HUR man är funtad att leka med en människa känslomässigt, som ändå sitter i den situationen som jag gör nu??!! Har liksom nog så jobbig berg-o-dal bana känslomässigt att palla med!!

Några ord från mig...

Ja då sitter man här igen då...

Idag är det väldigt mycket som rusar i genom både kropp & knopp. Har nog aldrig känt mig som nu och även om en viss lättnad infinner sig, så är det också känslomässigt jobbigt just nu. Av vilken anledning kan jag inte gå in på riktigt, förutom att hoppet är något jag börja få brist på. Det är ju det sista en människa egentligen ska ge upp sägs det, men om man gång på gång upptäcker att vissa saker ALDRIG förändrar sig, så ger man nog upp en aning och tappar glöden.

Gårdagen med min fader gick si så där.. Det enda vi blev på det klara med, var att han ska påbörja cellgiftsbehandlingen igen (vilket var ganska logiskt). Sen är det bara att korsa fingrarna att det går vägen denna gången också. Det är ju aningen svårt att leva utan någon lunga alls, så det MÅSTE gå!!

Nej, tyvärr känner jag mig lite off just nu, och jag ville bara kika in och säga till er som så underbart bryr er om det som händer mig och mitt liv just nu, att jag lever ;) Och förhoppningsvis kommer det bättre dagar snart då Annette landar med fötterna på "säker" mark igen.

Tack alla underbara vänner, för alla uppmuntrande ord och absolut värmande ord, som ni gett mig!!
Ni är verkligen GULD värda och en klippa att finna styrka i!!

Den HÄR är till ER!!!


Kram till Er Alla!!!Tunga moln

Det här kommer inte vara det roligaste inlägget jag gjort direkt, men just nu känner jag att jag måste få ur mig det som ligger i bröstet och jag kan inte på något vis tänka på något annat just nu.

Klockan 09.00 har mor och far tid hos läkaren och just nu stiger paniken i mitt bröst.  Jag orkar fan inte ett dåligt besked till nu. Det gör så jävla ont att hela tiden åka berg och dal bana upp och ner och det gör så ont att se far lida både fysiskt och psykiskt.

Sen att det finns idioter i familjen som inte ens bryr sig, gör inte ilskan mindre heller. Jag hoppas dom är nöjda med sig själva och tycker det skulle vara lika okej om deras barn hade vänt dom ryggen i ett sådant läge. Den ena har för fan inte ens lyft telefonluren sen far fick diagnosen. Man kan ju tänka sig själv hur sådana människor är funtade. Finns många ord för sådana sv** i mitt register i alla fall. Och hur kan man sitta och spotta om att en människa (i en sån situation som far) är självömkande??? Vem f** skulle inte vara det när man ser döden i vitögat????

Fy fan kan jag bara säga!!!

Så...Var bara tvungen att få ur mig både frustration och ilska just nu.

Kram till er alla som verkligen stöttat och värmt mitt hjärta. Ni är underbara allihop!! Tack!!


Kikar in en sväng....Sorry mina vänner att saker och ting stått stilla här ute. Men det har haft sina anledningar.. Fullt upp får man kanske säga... Och tyvärr börjar mina nerver ligga utan på kroppen igen och jag fasar för morrondagen :SI morron är det dags igen för mor & far att ta sig till läkaren för att få besked om hur allt ligger till. Det vi vet är att far har en ny tumör i den lungan han har kvar. Och allt jag kan göra just nu är att be, hålla tummarna och hoppas att det finns någon som helst rättvisa i världen nån gång :(  Tron på det, är ju inte den högsta längre och man känner att mycket bara glider en ur händerna hela tiden. Så varför inte detta också?? Så tyvärr är det mycket som surrar i mitt huvud just nu och koncentrationen är inte så hög. Så risken är stor nu att bloggen kommer stå stilla ytterligare några dagar.

Och snälla hjälp mig hålla tummaran nu. Det har liksom varit tillräckligt det senaste åren nu.

Lovar att bara jag får lande lite nu kommer jag dyka upp på era sidor igen. Men tills dess ta hand om er och försök njut av det fina vädret som dyker upp då och då.

Kram till er Alla!!

Jantelagen/ Gyllene regeln

Go morron mina vänner!!Ny dag och nya huvudbryn om vad man ska fördriva tiden med.... 
Är lätt uttråkad och rastlös så något MÅSTE jag göra innan jag blir TOKIG!!!

Någon som har förslag kanske???Läste precis i Aftonbladet om Våran underbara Jantelag, som en hel del människor totalt missbrukar, bara för att dom TROR sig veta vad den handlar om.... MEN, än en gång fick jag det bekräftat, att vissa fattar inte alls vad dom pratar om och syftet med den. Och med ett härligt leende på läpparna kan jag bara tycka synd om dom som utnyttjar den för att må så förbannats mycket godare själva.. Stackars satar... Och istället för att se på mig som en så kallad jantelagare som en viss person tycker, kan jag sträcka på mig och känna att denna personen helt och hållet tolkat den "lagen" fel.

Jag tror inte att jag är mer än alla andra utan anser bara att jag kan få lov att vara mig själv och inte behöva rätta mitt liv efter hur andra skulle ha levt det. För gissa om jag skulle gjort olikt dom i deras situationer också då. Åtminstonde låter jag andra människor få ha sina åsikter och sitt sätt att hantera sitt liv på bästa vis. Men jag tillåter inte elakheter och orättvisor. Så klassas jag för jantelagare för det, så okej, då ska jag nog sträcka på mig och vara stolt i stället.

Empati,värme,  ärlighet, kärlek, förståelse och medmänsklighet är några livsviktiga egenskaper för mig och människor utan just det är svårt för mig att vara trevlig mot. That´s me!! Kalla mig bitch, räpa, diva eller vad du nu vill men jag själv är ganska stolt över dom egenskaperna.

Tycker ju att en person som tro sig veta bäst och alltid ska råda andra till hur dom ska leva,
mer är slav under jantelagen. OCH absolut feltolkat den HELT!!

Lite utdrag ur texten i Aftonbladet....

"Jantelagen är ett koncept skapat av den danskfödde författaren Aksel Sandemose i boken "En flykting korsar sitt spår" från 1933. Den formulerar i ord den oskrivna lag som säger att man inte ska sticka upp och tro att man är bättre än andra. Det är också ett uttryck som från den dag det först såg dagens ljus har missbrukats av människor som tror sig vara förmer än andra. Således adopterades idén ögonblickligen av den svenska överklass som under 1930-talet såg demokratiska reformer som ett hot mot sitt eget överflöd.

I själva verket har jantelagen ingenting alls med missunnsamhet att göra.

.......måste där ändå finnas någon form av restriktioner mot en alltför vidlyftig egoism. Vi kan inte hävda alla människors lika värde om vi i nästa andetag kritiserar jantelagen. Och även om Sandemose kände sig kränkt av att höra uttryck som "du skall inte tro att du är bättre än vi" (det vill säga än någon annan) är det faktiskt en ytterst sund tes. För varför i hela friden ska vissa människor nödvändigtvis tro att de är bättre än andra? "Varför överhuvudtaget inte bara leva efter den Gyllene regeln och allt skulle vara SÅ mycket enklare.

Så med dom mycket visa orden avslutar jag det här inlägget....Den är i alla fall mitt livs motto!!
Bortglömd gömma :S
LÖSENORDSKYDDAT INLÄGGJag tror jag döööör!!! *ASGARV*Ja jag måste nog säga att det finns en familj här ute i cybern som är totalt störtskön!!!  Två av familjemedlemmarna har fått mig att dö av skratt... Dom är nog något av det härligaste jag varit med om!! Och bara att smita in på sonens sida idag och läsa, gjorde så att jag kiknade och höll på att göra i byxorna av skratt!! Så Laila DET ÄR DIN SON!! Den kan du inte smita undan och skylla på fel från BB *asgarv*

 Vilken SUPER HÄRLIG familj och tänk att två personer kan bjuda så underbart mycket på sig själva. Kan inte annat än säga Ni är bäst!!! Helt UNDERBARA!!! Tack för alla sjukt härliga skratt du get t migLaila och även din son i denna stund. Finner ärligt inte ord för det... Mer än Tack för allt ni bjuder på!! Ni är verkligen solstrålar i en grå vardag!!

Och till er andra.. Har ni missat dom här två sidorna??? KOLLA IN DOM!!! ;) Ni kommer inte ångra en sekund!

Laila - En ödmjuk jävel
Hoofs blogg

Blixtar och Dunder

OOOOH YES!!!
Då har de härliga sommarmånaderna verkligen gjort entre´!! Idag small det till bra över Sunne och första blixten i år. Och nu vet man att sommaren är på intågande. Så det är väl både positivt och negativt att det smäller hahah

Och kollar man in Stormvue så rör det sig bra med blinkar i vårat avlånga land just nu så jag antar det inte är den sista för dagen heller. På stormvue´s sidakna man följa ochse vad som händer och vart åskan ligger. För er som är nyfikna på sidan så när ni väl kommer in så letar ni reda på en liten liten knapp där det står RUN(klicka på den) så ser ni hur allt börjar röra sig. Rätt kul att ha lite koll på det.Besöket i Torsby gick bra, men jag är såååå trött och spänd i kroppen efter, så nog hade det varit gott att ha en stor härlig varm famn att krypa in i när man kom hem. Och ett badkar hade ju varit som balsam för själen.  Att gå i genom sig själv och allt som man inte "tagit reda på" under många många år gör ont, men det ska ju göra susen sägs det.. Det finns inga genvägar så att säga :S

Och jag har lärt mig mycket på det idag redan. Så här är det ingen risk att man hamnar i samma situationer en gång till i livet. Och jag fick ju faktiskt det bekräftat när jag ganska tidigt kunde avmäta en viss person och vad den gick för. Och så här 3 månader efter sitta och se att jag hade rätt. Det stärker mig i att tro på min egen intuition.

Nu ska jag inta soffan ett litet tag och se om jag kan ladda batterierna lite och samla tankarna.

Vad har ni gjort idag???

Helgens och sommarens planer...

J'¤#@~%la skit morron!!

Igår kväll var Annette trött som en liten blå och för första gången på mycket länge bestämde
jag mig för att hoppa i bingen i tid. MEN 02.15 var det dags att börja snurra och rulla runt som en
osalig ande i sängen och så höll det på hela natten.

Kl 6.20 ringde telen som vanligt och en hääärlig röst väcker en till liv.
Men tummarna som jag hållit för att den här helgen skulle bli mys pysig
var bara att släppa igen. Ja ja så är det väl, men visst längtar man.
Och jag får än en gång bli liiite förbannad och skylla på biljäveln förra helgen.

Så nu får det bli att hitta på något i helgen som gör att man inte bara blir sittandes.

Och det fick mig att komma ihåg att dotra nämnde att programmet
för Fryksdalsdansen hade lagts ut på nätet. Så ut och kika...

Fryksdalsdansen
är väl lite av höjdpunkten här under sommaren och stan bli totalt invaderad
av turister och mer där till. I fyra dagar är det fest i den här lilla hålan och jag lovar er det är MÅNGA
som håller i gång hela tiden under dom dagarna. Mycket roligt får man se och humöret är på topp på dom flesta.

Nu blev jag väl inte så där överdrivet lycklig av att se programmet för dagarna, men huvudsaken är
att Björn Rosenström och Rydell & Quick är på plats. Blir ett så härligt drag under dom kvällarna.
Så för mig blir det 2 kvällar som gäller 24-25/7. Lite kunde man ju hoppats på något annat band också
och med facit i hand hur bra uppträdande Noice gjorde i fjol så hade man ju hoppats på att Öhrn
hade stått på scenen i år igen, men näpp.. :(


Några Youtube klipp från förra året när Rosenström entrade scenen....
Och nog kan man kalla det hela för Singing Bee när man hör tjejen som sjunger :P
("kamma Lena" ?? näää tror han egentligen sjunger kamma bena;)  )
Nu bär det av till Torsby idag igen och känner jag mig själv väl så är jag trött och inte direkt tipp topp
när man kommer hem, så det blir nog bara ev. det här inlägget idag.

Så till er alla... Ha en underbar dag där ute ;)

Kram


Ut med det gamla...

Puh då var det gjort..

Idag har jag gjort mig av med gammalt skräp som "jagat" mig.. Rensat själ och hjärna.
Vad är det med oss tjejer egentligen?? Varför ska det vara så svårt att göra sig av med gammal skit?? Varför ska vi sitta och hålla på saker som vi tycker är vackra även om vi blivit illa behandlade av just dom vi fått det vackra av??? Hur vackert är det då egentligen??? 

 Men nu känner jag mig befriad och känner att jag slängt ut det gamla och ser fram emot framtiden med öppet hjärta och sinne. Och jag kan ju säga det att jag har insett att det finns mer än osaliga andar som kan "jaga" en utan att man tänkt på det.Till och med torkade gamla rosor började helt plötsligt klia, ställa till med obehag i magen, bygga en irritation av att se.. Och plötsligt insåg jag vad som skulle göras.. Knäcka dom och självklart kasta skiten.. Och snacka om att jag känner en lättnad i kroppen!! Oj oj inte har väl jag fattat att bara sådana saker kan faktiskt vara en börda och irritation utan att man la märke till det. Men idag var det som en stor röd finne på näsan.. Bara jävligt i vägen och en stor pina. Inte pina att det gjorde mig illa, utan pina som retade gallfeber på mig, bara av att se dom stå där. Så idag har jag "packat" ihop skiten i en stor svart sopsäck och ska brännas hos päronen någon dag. :P :) YES I´m Free!!! :D
Feng Shui är nog inte så dåliga saker trots allt hahaha

Idag är saknade stor efter en speciell person och jag håller tummarna att den saknaden snart blir lite stillad.Knepigt hur livet kan vara. Trodde väl aldrig att mitt upp i kampen med min pappa, att jag skulle kunna känna glädje samtidigt. Men det gick. Och ett gammalt orsspråk slog mig helt plötsligt...
Lyckan smyger sig in genom en dörr du inte visste stod öppen.
Och nog är det så sant så!!!

Nu är mina ögon trötta och känner att kudden ropar högt i skyn efter mig.. Så det är dags att koja och hoppas på att dagarna flyr tills dom helt plötlsitg gärna få stå BOM stilla när rätt dag är på plats.

Så god natt mina vänner sov sött och dröm om alla småkryp du mött. ;)

2 Underbara låtar

Tillbaka bakom datorn igen och har rotat runt lite på Youtube, Spotify och på lite fler ställen..
Och jag var bara tvungen att se Shayne Ward med That´s my goal.. Videon gör mig alltid såååå glad. Just glädjen och lyckan han visar känns så hjärlig och sann,
så det kan inte annat än att smitta av sig... Och man känner nästan att man blir tårögd själv av lyckan...

Men genom att leta upp den låten så kom ju många andra låter med honom upp också,
och en jag hittade var så underbart fin att jag vill dela med mig av den.

Lyssna själva..Med dom här två låtarna i huvudet, ska jag se om jag hittar Fido och om han är lite medgörlig idag..
Dammsugaren alltså ;) Det är otroligt vad 3 djur o 2 människor kan damma till det på kort tid :S

Hoppas ni har en fin dag och att ni gillar det ni hör ;)

Kram så länge

Filmtips!!

Har precis sett filmen Pojken i randig pyjamas.
En riktigt gripande film som verkligen alla borde se.
Har ni sett den??Sweet Dreams

myspace comments


Då var det dags för mig att ta natten och försöka se om jag hittar John Blund med lite sömnpulver till mina ögon.
Antar det blir en natt till som virvelvinden i sängen och det  finns inget jag hellre önskar än att få en hel natt med sömn nu. Eller jo en sak är det väl jag önskar mer ,men man får nöja sig med det som är mer möjligt just nu ;)
Så jag hoppas min vänner haft  en fin fin dag och att ni får sova riktigt gott i natt.

God natt

Lite härlig söndags musik...


?????Läste på en sida på nätet nu om en bok där du kan lära dig hantera olika situationer i livet...
Nu vet jag ju inte exakt om den boken passar just mig..


"Litet urdrag ur boken"
Nästa gång du blir irriterad tänk "Varför blir jag inte mer irriterad?"
När du tänker så fokuserar du på det som är bra och kommer befinna dig en kortare tid i irritiationsfasen.


Är det verkligen enkelt??? När man står där och kokar eller inte får svar på saker man funderar över som är liiiite knepiga.... Kan man verkligen hålla sig lugn genom dom meningarna då??? Tror inte som sagt att jag är en av dom.

Just nu kliar jag mig i huvudet och funderar ganska hårt i alla fall och det känns som att jag inte vet riktigt vad jag ska tro. Nu kan jag inte riktigt dela med mig av vad det är som snurrar i mitt huvudet men fundersam gör det  mig och än en gång ska inget vara enkelt att förstå. Så jag får väl fortsätta fundera och se om  jag själv kommer fram till något...

Nu ska det göras mat och sen blir det nog en sväng ut. Men antar vi syns lite senare mina vänner.

Vad har ni för er idag??

Kram

Ernman har mina tummar ikväll :)

Tjingeling mina vänner!!

Jepp just det, Annette sitter HÄR =( 
På grund av lite missöden i det hela när det gäller myshelgen,
så har det blivit lite förskjutet i tiden och jag fick ju då helt plötsligt tid att fördriva här.

Mr M skulle idag rulla ner över i landet för att dyka upp här som slutdestination, men bilen ville riktigt inte samma sak tyvärr och just nu står den på verkstad i Eskilstuna. Toppen och kamremmen rök så det skrek om det på vägen och bilen blir det att hämta till helgen. Ja vad säger man.. Ibland ska väl inte kärlek vara enkel haha Eller jo kärleken är ju enkel men bilen och dom små situationerna runt är just nu lite frustrerande. Men men hellre det än att det skulle vara annat som inte var enkelt haha

Så nu sitter man bara och hoppas och längtar igen =) Och saknar!Igår kväll blev det singstar igen hos mina kära vänner Mr & Mrs S. Som ALLTID får man sig goda skratt och ett helhärligt sällskap. Började kvällen med Buzz. Frågesportsspel på playstation, som Annette lyckades riktigt bra med ena vändan. Jag vann t o m utan att begripa att jag hade gjort det haha Sen smög vi över på singstar och rockade fett. Tills Mr S kom på att vi skulle fixa ännu en utmaning på det hela. Så över så gott som hela skärmen hängde vi en filt så att BARA låttexten syntes. Alltså ingen hjälp när det gäller tonläg här inte :P  Nja jo det gick ju som det gick det där, men skitkul var det =)Och som alltid när man har trevligt och kul rusar tiden iväg.. Så tjolahopp så var kl över 3. Dags att trampa hemöver.

Och eftersom dom alkoholhaltiga dryckerna rann ner ganska bra, så var man ju rätt rund under fötterna och helt plötsligt slog det mig... Aj aj  aj ingen ReViGör har nyttjats denna gång. Vilket OFTAST innebär = Annette saftigt bakis :S

Så med panodilen liggandes på sänggaveln i förberedande syfte, försökte jag få lite sömn i ögonen och bad en stilla bön att inte vara kvaddad totalt i morron. Jag skulle ju få beskö ju :S tidigt ....

Kl 08,15 ringde klockan och det var inte den härligaste morronen att uppleva. Men jag klarade mig från att köra Gustavsbergslinjen i alla fall.... Satte mig upp i sängen, skakade lätt på huvudet och jojojo PANODIL TACK!!! Sen var det bara att röva sig upp på skakande ben. På med kaffebryggaren och ut för morgonblosset i hopp om att piggna till..

Men SHIT vad seg jag har varit idag.Och stackars M om han hade varit här idag..
Man är ju  Ingen kul människa att titta på  en sådan dag direkt haha
Nej nu är det duschen som gäller innan Melodifestivalen.

Jag har faktiskt med tiden lärt mig att bokstavligen älska Ernmans La Voix. Sist jag hörde den gick det rysningar i hela kroppen. Och människan har ju en suveränt härlig personlighet!! Så Sverige har mina tummar i kväll.

Vem håller ni på??

See you later!!


Dagens tänkvärda!!


Äääntligen!!!

Weeeiiii idag vakna jag med ett leende på läpparna och är såååå glad :)

Lite sliten och trött men vad gör det :P Idag kommer M!! Ska bli såååå härligt!! Pirrar i hela kroppen och jag tror en person har slagit mig med storm. Så helgen kommer bara bli mysig och alldeles underbar för en gång skull :)Solen skiner också idag, så kan man begära något mer för stunden?! Näpp.
Bara passa på och njuta och ladda batterierna.

Vad ska mina vänner göra i helgen då?

Nu ska jag ut på balkongen och ta en halvtimma innan jag gör det sista här tills M kommer.
Kaninburen måste fräschas upp lite, och ja hela området runt buren. Tydligen tyckte Turbo
det var förbannats tråkigt i natt så han har jagat Smilla hela natten, så just nu ser det ut som han
rensat buren på egen hand om man kikar på golvet :S

Ha en underbar dag mina vänner!!

Kram


Awardtime :P

Ja som det alltid är med mig och min demens så glömmer jag det mesta mellan varven... Men så drabbas jag även av ljusa stunder där jag faktiskt  får lite flashbacks av goda saker som jag upplevt, men i all hast glömt bort. Så blev det även denna gången..  Eller ja ja, båda dessa gånger ha ha Så min största ursäkt går till... Afrodite och Mia för min glömska, som gör att jag kommer efter med lite "godsaker". Men den som spar han har får jag väl ursäkta mig lite med. ;)

Som sagt jag har fått en och samma award av två helt underbara tjejer som har kommit att betyda väldigt mycket för mig sedan jag började blogga.Motiveringen från Afrodite lyder...

Jag har bestämt mig för att skicka denna vidare till endast en, speciellt utvald person.
Hon heter Annette (Arom) och hon är helt underbar!
Hon kämpar och strugglar, fixar och donar, till den milda grad att hon nästan glömmer bort sig själv!
Snälla Annette, ta hand om dig! =)


Tack supergulliga gumman!! Dom orden satte sig rakt i hjärtat på mig ;) Och jag tar till mig av dom med glädje ;)

Och Mia´s motivering lyder..

Annette - En underbar nyfunnen vän som just nu går igenom jobbiga saker.

Tack Gumz!!! Du är bäst min vän!! Love U girl!!! Måste pratas snart!!

Kram til er båda två!!! Ni är guld värda!!

Nu väntar jag lite med att skicka dom här vidare pga att jag har lite att stå i under helgen och ska passa på att njuta av det som ni vet ;)

Tänkvärt


Todelooo


Morgonstund har guld i mun?? Nja kan nog inte hålla med där riktigt idag. Solen skiner och jag är trött så ögonen inte riktigt fattar att det är sol ute.. Ja ni kan ju förstå vilket dilemma jag sitte i just nu. JAG inte fatta att det är SOL ute??!!!! Tjenare!! Vilken miss!! Men det är nog lika bra det. För då kan jag ju faktiskt få tummen ur att både fixa färg i håret idag och sen ta sista i lägenheten.


Som ni fick läsa igår så hade jag fått något som antagligen heter kornvivel i köket och det blev S-A-N-E-R-I-N-G på hög nivå i går. Hatar kryp och bara att veta att dom finns där NÅGONSTANS får mig att klia mig på kroppen som man skulle ha lus eller nått. Så ALLT åkte ur skåpen i går. Torrvaror slängdes. Skåp och porslin diskades. Kyl/frys och spis fram och gnugga gnugga..

Så nu när jag kom upp på morgonen var spänningen STOR. Synade golvet millimeter för millimeter och JIPPPIIIII!!
Än så länge.. Inte en bagge så långt ögat kan nå. Men jag har lärt mig att inte ropa Hej förrän...  

MEN kommer dom små j**larna tillbaka ska jag sätta mig på köksstolen och skratta åt dom  och tänka - HA era jä**ar försök att hitta mat nu om ni kan!! För just nu finns INGET för dom att ens tänka tanken på att sätta sin äckliga fula lilla "snabel" i!!! Så det är två alternativ för dom att välja på... Flytta till grannen eller lägga sig på rygg och dö!! Här blir inte kul för dom haha

Helgen börjar närma sig men glädjande och pirriga steg och det ska bli såååå härligt! Första helgen på hur länge som helst som jag ser fram emot och verkligen längtar efter!! Härligt besök och sen kalas på lördag. För på lördag bär det ut på galenskap. Billy - ett band som spelar covers på Gyllene Tider kommer hit och det ska bli riktigt kul att härja lös till. Sist det var härj var till Noice och Marcus Öhrn i somras så nu är det ju dags att släppa endorfinerna lös igen haha Sen hur man kommer må på söndag är en helt annan 5:a ;)

Så jag antar att bloggen kommer stå stilla under helgen och att jag bara kommer njuta och ta till vara på varje sekund. Sen dyker jag säkert upp på söndagkväll eller måndag igen.

Nu ska färgen i håret och städning startas. Idag SKA jag bli klar med allt så jag slipper känna mig stressad och sitta som en urvriden trasa till helgen.

Ha det så gott mina vänner så syns vi säkert lite senare ikväll (om jag hinner).

Kram

Morgonstund har guld i mun :S
Ja då kikar jag snabbt in en sväng och säger Go morron till er alla.
Idag skiner solen här och har man tur stannar den idag.
Kan ju faktiskt vara riktigt skönt att få se den några timmar nu
när den gömt sig bakom regnet så många dagar.

Idag blir STÄDA ett faktum :( Och då menar jag inte vanlig städning.. Idag måste jag sopa rent och slänga ALLT i skafferiet :( DYRT :(  För några dagar sedan upptäckte jag några objudna gäster på golvet som
inte allas var populära eller inte inbjudna heller för den delen.... . Kornvivel!!

Jag kollade skafferiet, sopskåpet, alla mjöl och risförpackningar och inte ett spår av någon skalbagge. Jag fick lite husteri och målade fan på väggen med en gång och kände att fy f** varför??? Men med hoppet hissat upp i topp, så höll jag tummarna att det bara var dom där små. Och det har hållt sig några dagar. Tills i går kväll!!!
Jepp där var det 2 st IGEN GAAAAAAAAH och i morse när jag  fixade mig kaffet så såg jag något som rörde sig på bänken och ta mig f** där var en till!! Så jag får nog lyda ett väldigt gott råd jag fått att slänga ALLT i skafferiet som sagt.

Jävla skit om ni frågar mig.. Kunde dom inte hälsat på hos grannen istället?? Kunde dom inte stannat kvar i affären (där dom förmodligen kom ifrån) där dom har himla mycket mer tuggbart än vad jag har??!! Näpp, följa med Annette ska vi.
Så ja mina vänner ni kan ju passa på att njuta av dagen åt mig också idag för jag lär inte hinna det.

Och kliandes på kroppen av obehag, ska jag ta itu med skliten nu.

Ha en underbar dag på er där ute!!

Kram
Det oväntadeDå sitter man här igen en morron som är grå, kall och regnet hänger i luften än en dag :(
Börjar bli lätt pissur på vädret och önskar sommaren kunde komma ordentligt nu!!
Har vi tur så vinner solen idag och man kan gå ut och sätta sig på balkongen och heala kroppen lite.
 Men först och främst måste jag ta itu med kaoset som inte riktigt vill fixa sig själv här hemma :s

Just nu händer det lite oväntade saker i mitt liv och mitt i allt elände har jag plötsligt fått känna glädje också.
Det pirrar gott i hela kroppen och man känner sig inte ensam längre. Och jag är SÅÅÅ glad att man, utan förvarning och utan tro på att finna någon som känns som en del av en, så saknas helt plötsligt något så fort man inte hör rösten. Det har verkligen slagit mig med storm och det pirrar  riktigt härligt för första gången på LÄNGE i kroppen igen.
Härlig känsla det där :P Så den känslan kommer jag försöka hålla kvar och leva på ett tag =)

Hur står allt till med mina kära vänner här ute då??
Har ni gjort något kul eller har det hänt något kul i erat liv när jag varit off-line??
Tell me :)


Ska verkligen försöka skärpa mig nu med allt som heter för bloggande, men ta det med en nypa salt, för vi vet nog alla, att i den värld jag lever just nu, är det upp som en sol och ner som en pannkaka från dag till dag, timme till timme.

Nu är det dags att göra ett ryck här och se om jag kan få ett hem som jag trivs i ;)


Glitter Graphics

While You are away.

While you are away from me
When we must be apart;
Take these words I give to you
And tuck them in your heart.
Keep them there inside of you
For only you to hear;
Then if you're ever lonely
Just know that I am near.


You are the very sunshine
That shines into my soul;
The value of a smile from you
Worth more than diamonds and gold.
You are the inspiration
That causes me to soar.

And with each passing moment,
I only love you more.

You are the song with in me
The rhythm and the rhyme;
A song that grows much sweeter
With the passing time.
So take these tender spoken words
And tuck them in your heart;
Then as long as my heart beats for you


ALLISON CHAMBERS COXSEY


Kramar till er alla från mig!! 


Lördagsmusik...

Suveränt härlig röst och kanonlåtar!!

Eller vad tycker ni?


Vässa engelskan och matematiken. Nu är det bevisat!!

Jepp jag visste det!!! Men nu är det ju bevisat och då tyckte jag ju faktiskt att lärdom
ska man dela med sig av!!! Så här har ni förklaringen mina vänner!!!
This comes from 2 math teachers with a combined total of 70 yrs. experience.  

This is indisputable mathematical logic from a strictly mathematical viewpoint...it goes like this:

 

What Makes 100%? What does it mean to give MORE than 100%?

Ever wonder about those people who say they are giving more than 100%?

We have all been to those meetings where someone wants you to give over 100%.

How about achieving 103%? What makes up 100% in life?

 

Here's a little mathematical formula that might help you answer these questions: 

 

If:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

is represented as:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26. 

 

Then:

H-A-R-D-W-O-R-K

8+1+18+4+23+15+18+11 = 98%

and

K-N-O-W-L-E-D-G-E

11+14+15+23+12+5+4+7+5 = 96%

But ,

A-T-T-I-T-U-D-E

1+20+20+9+20+21+4+5 = 100%

And,

B-U-L-L-S-H-I-T

2+21+12+12+19+8+9+20 = 103%

AND, look how far ass kissing will take you.

A-S-S-K-I-S-S-I-N-G

1+19+19+11+9+19+19+9+14+7 = 118%

 

So, one can conclude with mathematical certainty, that While Hard work and Knowledge will get you close, and Attitude will get you there, its the Bullshit  and Ass kissing that will put you over the top. 

 

Där har ni den hemliga formeln ;)

Kram på er!!

 Hej på er

Just nu har jag en period som det händer en hel del runt mig.
Både positiva och en del väldigt negativa saker.Och pga att jag känner att mkt av det är väldigt privat,
så vill jag bara meddela att den här sidan kommer nog stå stilla under den här perioden och ni som vill följa
mina dagar just nu vet vart ni ska kika in ;) Så stanna till där i bland, för jag tror inte det går att följa den via bloglovin??
Och till era alla andra så kan jag bara säga att jag är ledsen över att det är så här just nu,
 men att jag komemr tillbaka, jag lovar ;)

Sköt om er och var rädda om er här ute så länge.

Kram till er mina vänenr!


Allt i en bubbla

Lösenordsskyddat inlägg...

RSS 2.0