Täääävling!!!

Ojojojojoj NU är jag verkligen ute i sista minuten MEN observera!!
Annette var INTE för sent ute ändå för en gång skull :P


Så det de hela handlar om är en Tävling som Josephine håller i..
Och det är ju om ett SKITSNYGGT armband, så det är ju självklart jag vill vara med!!!

Så här kommer min del för att få chansen till att vara med om utlottningen :)VISST ÄR DET SNYGGT???!!!!
VILL HA!!!

Om du är riktigt snabb så hinner du också var med.. Så skynda innan 12 slaget ;)
klicka bara på Josephines namn eller bilden och TJONG så är du på hennes sida ;)Talande Get..

Nu måste jag kila mina vänner och bloggabstinensen kommer nog tyvärr vara ett gnisslande helvete idag..
MEN Har man äntligen lärt sig att vara beroende av mobilen så är det ju lika bra att skaffe en last till ;)

Så har det gott därute i djungeln idag så syns vi till kvällen igen.. (Självklart EFTER melodifestivalen) Men tills dess tänkte jag roa er med ett klipp som jga tycker bara blir roligare och roligare för varje gång man ser den...

Ha det gott allihop och Kram på Er


Snart, snart en ny vecka!!

Säga vad man vill om helger men att spendera dom själv rockar inte såå fett faktiskt.
Och ännu värre för en mämnniska som är social av sig ända ut i fingertopparna...
Men som sagt, snart en ny vecka och allt rullar på igen..

Och den här dagen kommer bli sååå skön. Först lite kaffe och bloggande. Sen blir det att fixa undan lite här hemma innan mor kommer och hämtar mig, för en dag med "päronen". Ska bli riktigt gott att komma ut till dom, käka gott och umgås. OCH hör upp nu!! För nu har Annette möjligtvis fått för sig en knasidé... Jag ska pemanenta mig idag!!  Det ska ju absolut inte bli krullkrull utan bara mjukpermanent. Behöver verkligen lite volym i håret, så man slipper gå runt och se ut som en blöt hund hela tiden.

Det är tragiskt däremot att man får kalla kårar och tabukänsla när man hör sig säga.. - Jag ska permanenta mig. Ungefär som en gammal Lp-skiva som man bara snabbt drar åt sidan i spelande läge..

Fattar inte att man ska tänka "Tant" så fort man hör ordet permanent. För jag tycker  (och har alltid tyckt) själv att det är riktigt snyggt med lite lockar i håret. Annars skulle jag ju självklart INTE göra det.. haha

Efter middag och permanent kommer vi till dagens HÖJDPUNKT!!! SMÖRGÅSTÅRTA!!!!! Jammi jammi jammi!!
Mor & far har gjort egen tårta tills ikväll som vi ska mysa med till Melodifestivalen.
 
Jepp MYSFAKTOR ! :P
Ingen speciell anledning utan bara för att gotta oss :P

Få se om jag hinner med något mer inlägg innan jag åker idag.
Annars lovar jag det kommer garanterat bilder ikväll på tårtan och annat kul ;)

Så tills vidare mina vänner... Ten Four... Over and out!

Virriga dagar

Usch dom här dagarna har varit helt virriga och just nu sitter jag och är tom i bollen. Ibland önskar jag man hade ett lite annorlunda liv. Kanske rent av ska fundera på att flytta härifrån den dagen min dotter flyttar hemifrån.. Känns som man står och trampar på samma ställe hela tiden och inte kommer framåt i varken det ena eller andra....

Vet att många anser att man har sig själv att skylla och visst är det så. Men alla är vi ju formade mer eller mindre efter våran omgivning och just nu känns det som att det är ett ständigt ekorrhjul man springer i.. Ingen energi till.. utan bara ett ständigt givande. Tack och lov finns det få runt mig ändå, som fortfarande finns där för den man är och uppskattar det. Inte bara för att vinna själv på det. Tack till er ni är bäst!!

Sen även om jag är 36 år gammal så står jag för att jag Älskar mina föräldrar och på ett eller annat vis ska jag alltid försöka ställa upp för dom så gott jag bara kan. Även om jag vet att det inte är mitt ansvar, så har det inte med det att göra. Det har med min kärlek och omtanke att göra!!

Oj nu blev det djupt men var bara tvungen att få det ur mig.

I går hade vi fullt upp med våra kära djur..
I det här hemmet bor det.. 3 djur, jag och min dotter. Det är våran egen lilla familj..

Zid våran katt har ni ju sett bilder på tidigare... Där har jag utan tvekan fått betala för mina synder.. Den katten skulle behöva ha ett och två inlägg för att beskrivas.. Om inte mer *garv*

Sen har vi Turbo & Smilla, våra kära kaniner.. Tyvärr har Smilla en mindre uppskattad sida och är lite lätt bittsk av sig men Turbo är våran hjärtkrossare.. Hur svårt det än är för många att tro så kan även en kanin bli ens "kärlek" ;) Pesonligheten på honom är helt otrolig och går inte att beskriva alls med ord. Det är som han inte skulle vara ett djur ens..
Så igår var det vårdardag av kaninerna.. kloklippning och pälsklippning. Smilla ser bara ut som en stor ulltuss och MÅSTE klippas med jämna mellanrum.. Första gångerna vi klippte henne så såg stackarn ut som en terrier haha just för att jag hade fått för mig att morrhåren skulle göra ont om jag klippte i.. Vilket nu har visat sig inte alls är så :P
Så tänk er en stor ulltuss som sagt, som så gott som är helt snaggad på kroppen och BARA lång yvig päls runt morrhåren.. Och tjolavips så har ni en terrier haha. Ingen fager syn kan jag lova ;)


Men sista gångerna har rubbet åkt. Godas för både henne och oss faktiskt.

Dags att fundera ut lite käk och stilla hungern så ni får ha det gott så länge mina vänner..

Jo just det.. Slänger in en bild på Turbo och hans dubbelgångare.. Va tycks?? haha

Bollen ligger hos er ;)

Go morron på Er!

Var inne på Johan´s sida härom dagen och läste just att han hade blivit väckt under vilan, av en telefonförsäljare. Och idag när jag hör ordet telefonförsäljare får jag en blandad känslan kan jag säga. För visst fasen är dom en böld på helt fel ställe (om man nu nånsin kan säga att en böld är något annat än fel).

Men jag börjar även skratta för mig själv varje gång och detta pga av en av mina skönare vänner och vad hon har sagt och gjort i ett sådant telefonsamtal.

Det var en telfonförsäljare som ringde och skulle sälja böcker.

Tossa (alias så klart, det är min blogg, mitt liv och den som vill vara anonym ska ju självklart få vara det) svarade då mannen i telefonen snällt och trevligt att - Nej tyvärr jag är inte intresserad.
- Är du helt säker på det, frågade mannen.
- Ja, sa Tossa, jag lider av dyslexi (vilket hon självklart INTE gör)
- Jaha, svarade mannen i andra ändan. - Men finns det ingen annan i hemmet som kan läsa då? fortsatte han.

- Vänta lite då, sa Tossa, så ska jag fråga.

Tossa håller luren liten till sidan och ropar...

- Kom då kisse kisse kisse.. - Kan du läsa??

Det blir ett litet uppehåll och Tossa vänder sig tillbaka till mannen i telefonen...

- Nääääee, det fanns det inte...

Undrar just va den försäljaren tänkte när han la på luren *garv*

Det här är bara EN av MÅNGA MÅNGA galna svar min vän gjort i liknande situationer när hon tröttnat på tjatiga, innerverande telefonförsäljare eller dyligt. Visst måste man bara säga att man önskar man besatt den samlade och starka attityden som Tossa oftast gör.

För ärligt...
Vem fan är inte trött på telefonförsäljare nån gång???  Tror nog även dom själva är det på fritiden.


Så nu slänger jag över bollen till ER mina kära läsare...
Förgyll min dag nu med ERA tokiga svar i helt hopplöst jobbiga situationer.

Kan vara allt från samtal med just telefonförsäljare, sura expediter, svar till polisen när ni blivit stannade,  till bara klantiga påhopp som man tröttnat på.

Så kom igen, vill ni vara anonyma så är det helt okej. Bara berättelsen kommer i kommentarsrutan och ger mig ett skratt som förgyller dagen.

Kan tänka mig att en och annan av er sitter på något ;)

Så skriv, nu jag väntar med spänning... ;)

Virrepanna

GUD BEVARE MIG VÄL.... Ibland funderar jag allt på om man har allt på plats där det ska vara!!!

Skulle logga in här på blogg.esse och knappar in min mailadress som vanligt och lösen. Och där kommer det upp att något i  inloggningen är fel.. Så Annette går igenom mailadressen, kollar att alla bokstäver och siffror är med.. knappar in lösen igen men..ERROR!! Fel IGEN.. Kliar mig ytterligare en gång i huvudet, kryper närmare skärmen, mer eller mindra bokstaverar namnet (eller rättare sagt, PRECIS det jag gör), och försöker IGEN att logga in. Men fasen heller. Det hela slutar med.. Stavning, kliande, stavning och hmmm... Men ser inte att det finns något fel. Säger för mig själv (tur ingen ser eller hör när man sitter så här iallafall) -Men va faaaan!!! Rynkar pannan o börjar bli lite lagom pissed.. DÅÅÅÅÅ trillar till slut poletten ner.. AHA!! Just det ja!! snabel a kanske ska vara med också!! Gaaah Det är vid sådana tillfällen man börjar bli rädd för sig själv.

Besöket i Torsby är avklarat och nu är det bara att hålla tummarna när röntgensvaren kommer. Det var gott att både se och höra far säga att höften kändes bra idag. Hur det än är så kan man vänja sig med tanken att han har cancer men man kan aldrig vänja sig att se en människa man älskar lida av smärtor. Eller tappa livsgnistan pga av det. Den största fasan man har är ju ändå att han själv ska ge upp och sluta kämpa. Och med smärtorna han har haft så är det fullt förståligt att man vill ge upp. Så, det var underbart att se en liten glimma ljus idag.

Är det någon mer än jag som har börjat se serien The mentalist?? Den är ju såå bra :) Och Jag säger bara Simon Baker!!!! Jammi jammi jammi!  Inte någon som är så där PANGSNYGG, men attans vilken charm och det leendet går inte av för hackor!!! Finns det någon sådan karl där ute i vårt avlånga land som är singel SÅ HÄR FINNS JAG :P haha


Tack Carina

Ja just det .... Har ni sett att jag lyckats få till en Gästbok också nu hihi Det tar sig i brallan för lilla mig också:P
Lite kul är det ju att få till nya saker med hjälp av nyavunna vänner ;)

Tack Carina :)

Torsby here we come


Då var det dags  för ännu en tur till Torsby.
Finns det något den här familjen vet så är det hur man åker fram och tillbaka till sjukhus.Dags för fader att röntgas på nytt och se om metastaserna har hållt sig i chak. Man är lika nervös varje gång och ber en bön om att dom (metastaserna alltså) iallafall ska ha stannat upp och att han kan få andas ut mellan varven av smärta och cellgifter. Och absolut slippa dom där förbannades morfintabletterna! Dom gör honom bara nedstämd och disträ och det är inte alls kul. Man kan ju bara tänka sig om vi känner så,  HUR ska inte han känna det då??!!  Blir nog ett inlägget om den här perioden lite längre fram. Är så otroligt svårt att beskriva med ord hur allt började och fram till där vi är idag. Tror väl kanske att man inte riktigt har greppat situationen såpass att man har börjat kunna sålla i tankar och funderingar tillräckligt.

Ja vi får se hur det går.

Gårdagens besök piggade upp bra :) Det är något speciellt med mina 2 vänner i Torsby och jag kan inte riktigt sätta fingern på det men, något jag vet är att dom kommer alltid finnas i mitt liv!  Och det är jag glad för. Vi vet varandras både bra och dåliga sidor och ändå efter snart 20 år finns vi i varandras liv, som om det bara helt enkelt ska vara så.. :)
Vi kanske är dom 3 muskitörerna for life.

Nu är det dags att göra sig i ordning och fixa kattens låda innan man drar iväg (intressant va?! ) För just nu är det en vandrande vålnad som rör sig i lägenheten  och  jamar som värsta marskatten. Inte nice för örat sörr´ni..

Så än en gång... ha en bra dag nu där ute, bland tomtar och troll,
mjällon och bigtits (internt skämt) och blanda alla andra.

Kram Kram på ER!

 


NU är jag glad :)

Åhhhh vad kul!! Äntligen besök :)
Och Jepp helt plötsligt hittade jag den där lilla gnistan glädje i vardagen igen!

Får kaffebesök från Torsby alldeles strax. En gammal skolkompis kommer på besök. En av dom få man fortfarande har kontakt med. Men det roliga är, att dom man än idag har den kontakten med, är sådana som nog alltid kommer ligga en varmt om hjärtat hela livet ut. Och jag verkligen älskar kompisar som man bara kan få vara sig själv med och andas ut.. Sen när det gäller kompisarna i Torsby så har jag/vi den fördelen att det har verkligen aldrig varit varken konkurans eller osämja bland oss och det är såååååååååååååååååååååå skönt. Man kan liksom vara borta från varandra en längre tid, men när man ses igen så är det som att det var igår. Enkelt och okomplicerat. That I Like!!

Så nu ska man rigga kaffebryggaren, duka fram bullarna och ha lite quality time med AnnLouis & Angelica :)

Den här brandmannen har gett mig ett gott skratt så MÅNGA gånger!! 
Klicka på klippet och få dig ett skratt du med, som kanske gör just DIN dag liiite roligare ;)
Kan man annat än bara dö av skratt??

För lite innehåll

Japp då sitter man här igen då...

Bloggande har blivit som en drog just nu tror jag, och varje dag försöker man komma på något att skriva, men jag har ytterligare än en gång kommit underfund med VARFÖR man säger En vanlig Grå vardag. Det händer ju inte så otroligt mycket i mitt liv.

Och hör med häpnad.. Jag är rätt glad just nu att det inte gör det. Har nog med "situationer" att kämpa med ändå. Men samtidigt så skulle det ju vara en fördel att få göra något kul och slippa tänka på allt som tynger en.

Men som sagt, så  sysselsätter bloggen en 99% av dagen haha. Och många sköna och roliga människor har man kommit i kontakt med och DET är ALLTID upplyftande.

Så till alla er som känner er träffade, för att ha gett mig många goda skratt..
TACK ni är guld värda :P
Och än en gång en liten glimt ur min pepp-talk-bok hihi
När man läser och kollar den, känner man sig ganska normal och blir absolut påmind
att fler har och har haft ungefär samma känsla och tanker i livet hihi

Ha det gott så länge mina vänner, så syns vi lite senare för nu ska frukosten på bordet

Kram

Good Night

Då var det dags att avrunda den här dagen. Och just nu känner jag mig ganska nöjd..

Designen blev klar, jag har varit till röntgen och fixat det och sen har jag ju SOVMORRON  i morron...
Gud vad gott! Kan verkligen behöva det efter några nätters ragglande med bloggen :S

Ett tips till er alla där ute, om ni vill lära er ett eller annat värmländskt ord,
eller bara för att roa er, kika in hos Kicki då.
En ordlista som kan få en att skratta.


Så med det säger jag..

Utmaning

Fick härom dagen en ny utmaning! Det är rätt kul tycker jag, när andra faktiskt kommer ihåg lilla mig på den här sidan cybern :P
Och alltid lika klurit och roligt att se om man får till det. För hur det än är så får det en alltid att tänka till lite extra... Geniknölen går på högvarv oavsett det är en löjlig enkel utmaning. För på något vis så kan till och med den enklaste frågan krångla till det pga av att man måste i ord förklara för andra, sånt som är självklart för en själv.

Den här gången är det Linda som utmanar mig och utmaningen lyder....

Utmaning

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg för sms
3. Stanna när du räknat till tio och skriv meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad säger du alltid till din bästa kompis?       Hej toppetjejen!
2. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?  Kram på alla hjärtans dag
3. Vilket sms blev du mest berörd av?      Go och gla, alla hjärtans dag :)
4. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?   Hej Annette och Martina
5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?      Stor kram på dagen
6. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?    Nej jag vet....
7. Vad vill du höra mest av allt?      Detta är ett självsökande sms
8. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?   Han är ju galen!!!!
9 Din romantiska replik?   Åker med lite :)
10.Vad skulle du säga om du blev bestulen?    Tja bruden hur är det i sadeln?


ASGARV mer säger jag inte. Tiger och instämmer med mig själv, att det är dags att rensa inkorgen!!! hahaha

Då ska den här utmaningen vandra vidare och mina utmaningar går iväg till...

Kicki
Helen
Daisy
T
Madeleine
Grodismamma
Attis

och sist men inte minst så ska ju absolut Johan ha en utmaning..  Klart en kille ska ska med på det hela också!

Johan


Så..  Det får räcka för den här gången..
Lycka till med er! Ni kommer får ett gott skratt!!
Och Linda STORT tack för den roliga utmaningen:)

NY DESIGN!!

Då var den på plats..


Men som sagt liite små plock blir det ju :S Men det är ju alltid en början :P

Vet att många "rosade" mig för min tidigare header och det var med lite ångest
som jag faktiskt bestämde mig för att byta ut den..

Men, vem vet.. kanske dyker den upp längre fram i nyare tappning ;)

Så tyck till nu!!!
Vad tycks??Kram


Då var det dags...

Då var det dags att flytta över stilmall OCH kodmall från testbloggen..

Hoppas verkligen att det här funkar nu. Men det är små saker som jag antar kommer till när allt kommer på plats på denna sida.Och med min vanliga tur så är det säkert något som kommer krångla :(


Så nu Ska jag bara ladda upp nya bilder o lite sånt så börjar nedräkningen sen :P

Så håll tummarna ;)

Heath Ledger R.I.P

Då var det ny morron igen och kaffekoppen är placerad i handen.
Snart dags att göra sig i ordning för att åka till Torsby och röntgen. Har haft 2 handleder som inte riktigt velat varit med mig i 1 års tid snart och blev lagom trött på det. När det t o m gjorde ont bara att klia sig på ryggen. Så äntligen ska det kollas upp och visar det sig att det inte är något fel på dom på plåt så är det handkirurgin nästa som gäller. Men det är ju så typiskt att man måste via olika instanser för att få komma till rätt person till slut. Så off we go snart...

Läste lite smått och Heath Ledger hade fått Oscarnominering.. Tycker han var bra i filmer så det kommer bli en man saknar på film i framtiden. Klart bästa var ju En Riddares Historia! Har nog aldrig skrattat så spontant till en film som i den. Kan det bli bättre med blandningen humor, historia OCH romantik?? En stor skådespelare och snygg dess utom är ju absolut en stor förlust.

Idag krånglar verkligen min dator och jag börjar inse fakta som har legat och oroat mig länge.... Den håller på att kraschar..  :(  Men det är väl inte så konstig kanske.. Den är gammal, den är i gång på morron INNAN jag ens fått upp ögonen OCH den stängs av på natten EFTER det att mina ögon gått igen.. Så det är väl snart dags att säga Rest in peace my friend och börja spana efter ny.

Är lite exalterad idag pga att ÄNTLIGEN börjar den NYA designen bli klar och är jag hemma i tid idag, så dröjer det inte förrän det ploppar upp här på sidan. Ska bli riktigt kul att se vad NI tycker om den. :P
Omväxling förnöjer ju lite.

Men nu måste jag kila! Ses lite senare idag mina vänner. Ha det gott där ute i cybern så "syns vi".

Kram Annette

Jag behöver ER hjälp!!

HJÄLP!!!                    HJÄLP!!!!!                HJÄLP!!!!!                    HJÄLP!!!!!


Nu har jag verkligen kört superfast.. Skulle verkligen behöva tips och hjälp med 2 saker!!

1. Hur flyttar man Menyn så att det INTE blir mellan rum mellan Content och Side?????
2. Kan någon förklara för mig hur jag gör bilder med transperant bakgrund i photoshop??????????


Snälla snälla någon där ute ;)


Action?? näpp :(

Go morron Go morron på er där ute!

Då har man suttit och dolat lite i Photoshop, men jag har kommit underfund med, att den sista tiden för mig, så är det ett ord som OFTA dyker upp i mitt huvud... FRUSTRATION!!  Allt jag gör eller hamnar i just nu ger mig frustration och jag undrar om vår Herre testar mitt tålamod just nu eller vad han har för mening med det??!!  Det är ungefär som jag ska fatta en poäng av det hela, MEN jag måste var obotligt korkad och dum för jag tycker inte jag har gjort något för att förtjäna det här just nu..

Herrens vägar äro outgrundliga.. Är de tinte så man säger? Och det ska ni veta, att DET tror jag på, men tyvärr i mindre god tanke... Men då har man ju ingen högre makt som hjälper en heller haha

Surrar runt på olika sidor och kollar och just nu har jag lite torka på bra sidor.
Så nu ber jag er om hjälp!!
Tipsa mig om bra sidor!!

Tycker ju det är så roligt att hitta nya sidor, som jag fastnar för. Och jag älskar att läsa om att det finns precis likadana människor som mig där ute, som bara har en vanlig vardag UTAN att ALLT man gör är något SUPER SPECIELT!! Varför säger man " en vanlig grå vardag" annars, om vardagen är så fullspäckad i upplevelser??

Sen att vissa har mer händelserik vardag än andra, det tror jag ABSOLUT. Men sen finns det faktiskt sånna som bara dom ska gå till ICA och handla så har det hänt "en hel bok"!! Önskar i och för sig att man hade det så ibland, men än så länge så har det aldrig varit en hel upplevelse att gå till ICA, gå ut med soporna, att tvättat, tittat ut genom fönstret eller liknade saker..  Visst fanken önskar jag att dom grejerna hade varit lite mer "actionfyllda" men ack nej, inte här..

Är det bara jag som har så tråkigt liv?? Är jag super pessimist eller vad??

Oj.. nu kanske jag drar i gång en fråga som jag inte ens vill se era svar på ;)
Men va sjutton man lever bara en gång, och får man både ros och ris så har man ju gjort intryck på folk iallafall, på gott och ont  ;)

Så, nu är det dags att få något i magen, innan man blir riktigt grinig haha
Hörs lite senare gott folk!

Kram Annette

My fairy


Nej, nu är det dags att lägga huvudet på kudden för att kunna vara liiite pigg i morron.
Tänkte sätta mig och rota runt på Photoshop i morron och det vill man ju vara aningen utvilad för att lyckas få till något extra roligt på.

Hoppas ni alla får en god natts sömn och jag avslutar med en vacker bild jag fann idag.
Jag verkligen älskar älvor och texten var så underbart fin tycker jag.

Så gott på er alla där ute! Sweet dreams!
Kram Annette
 myspace comments

MySpace Fairy Comments

Del 3

Då var Melodifestivalen deltävling 3 över...

Denna veckan ger jag mig helt enkelt inte in på att kommentera så mycket.
Vad jag bara  kan säga är... ganska lamt för min del..

Visst gillar jag E.M.D ganska bra annars, som ett sånt där truddelutt-band men nja... inte mer än refrängen idag.
BWO Näpp!
Molly fin ballad men tjejen kunde fått en bättre låt med den rösten.
Rickfors... been there, done that-konceptet.

Och där ger jag mig faktiskt när det gäller det hela idag.

En era som sitter som berg

Med tanke på dagens Nya kategor,  så tänkte jag fylla på med lite gamla nostalgilåtar från glada 80-talet :)

För oss som upplevde de,t så är det ofta så, att om du sitter och harvar på Youtbe och letar musik och helt plötsligt ska komma på nån musik snabbt, så nog fanken är det fortfarnade dom där 80-tals låtarna som ligger först i "kartoteket"!!

Undra om man någonsin kan radera den eran ur hjärnkontoret egentligen??!!

Vad tror ni?  Vilken var eran favorit på 80-90-talet??
Och om jag säger 80.. Vilken är då den absolut första låten som dyker upp i ditt minne??Ny Kategori

För er som gillar när man lägger upp musikvideos här, så har jag fixat en ny kategori där det är betydligt lättare att hitta tillbaka till musikbitarna i min blogg. Kort och gott "Min Musik" :D

Och självklart MÅSTE jag lägg till en av favoritlåtarna ;)
Fototävling

Vill passa på att göra lite PR för Linda´s bild i en fototävling.
Kortet är asläckert och tjejen behöver ju röster :P
Så klicka på fotot så kommer du direkt till fototävlingen.

Det ni gör är att lämna en röst på nr9  i kommentarer.
Så... skynda iväg till sidan och rösta NU!! ;)


Lycka till Linda ;)

Singelgnisslet

Go morron på er alla än en gång!

Då sitter man här igen. Igår var jag lite dålig på att blogga, men får bli skärpning idag.


Hade lite fullt upp i går med att  handla inför helgen, fika med päronen, städa för att sedan göra fredagsmys här hemma med min dotter, hennes pojkvän och hennes kompisar. Det blev taco och några öl för min del. Lite sur på mig själv är jag.. Varför kan jag aldrig lära mig att vin är gott??? Ser ju så mysigt och softikerat ut att sitta med ett glas rött och bara mysa.. Nej, här ska jag ha öl precis som en karl haha Ja ja man kan ju inte vara perfekt på alla vis hihi

Morgonen idag känns faktiskt lite tung..  Singel som man är så är helgerna ett litet gnissel tycker jag. Dom flesta runt mig har förhållande och helgerna är ju något av familjetid. Så när fredag eftermiddag kommer och klockan slår 16.00 så stannar tiden för en annan och man får varsågod att invänta måndag morron igen, innan man hör ifrån någon eller än mindre träffare någon av dom igen.

Ett mysterium jag ofta funderar på är.. Varför är det så att en person som är singel verkar vara ett "hot" mer eller mindre för dom med förhållande?? Eller som en kompis till mig sagt en gång.. Det verkar som det står PEST i pannan på en bara för att man är singel. Man blir liksom aldrig bjuden under helgerna eller folk kommer inte på besök, utan då ska det umgås parvis.. Parmiddagar, bioturer tillsamman med kompisparen. Ja jag vet att jag gnäller idag men någon dag måste man ju bara få  göra det också..  Man blir ju faktiskt lite ledsen ibland att det är så..

För jag har liksom inte hajat den där biten riktigt. Jag gör inte skillnad på om en kompis sitter i förhållande eller inte och tycker att det nästan är roligare att dra med någon som sitter ensam om jag har ett förhållande just pga att man vet att man gör någon glad. Man vet ju HUR trist det är att sitta själv varje helg.

Så nu ska jag fylla på kaffekoppen, ta mig lite frulle och försöka skaka av mig dom här känslorna och komma med något roligare liiite senare.

Ha en myspys dag så länge allihop! Så syns vi snart igen

Kram


Brödet har möglat..
Fick en bok av en av mina bästa vänner för ett tag sedan som jag bokstavligen ÄLSKAR!!
Finns så otroligt många bilder och kommentare som är så klockrena.
Sjukt sakrkastiskt bra helt enkelt!!


Singstar

Vill börja och säga: Tack så otroligt mycket till Vivika, Sandra & Tomas för en jättetrevlig kväll!!
Super mysigt och hur trevligt som helst :)

Ett extra tack också till tjejerna som fixade käket, Sandra, Erika och Ida. Suuuuper gott!!


Gårdagkvällen var jätteroliga, men att man har sjungit fel i många år, det fick man reda på genom att sjunga Singstar hahahah Visst satte man de flesta av texterna, men det spelade ju nästan ingen roll när det var tonläget som skulle på plats... hahaha Och tydligen tar det ett tag att lära sig. Annette åkte på stryk hela kvällen, NEJ just det.. EN gång vann jag ju!! Tack för den Sandra ;)
Den får jag ju inte glömma. Vinst ger en ju alltid lite lätt nöjd känsla i alla fall, så glöm abolsut inte det Annette :P
Hoppas det blir fler sådana mysiga och trevliga kvällar :)

Nu är det dags för kaffe!!

See you soon!

Ett litet tillägg

Måste ju bara göra ett litet extra tillägg till mitt tidigare inlägg..
 

I Just Love IT!!!!!

Min dag är räddad!!!

Men är det sant?????????????????

Jippi ÄNNU EN ICE AGE!!!!
Älskar dom filmerna och kan dö av skratt av vår lilla sengångare!!

"-Den är grön! Dom stack för 2 timmar sen"En vinterbön

Go morron världen!

Då var det dags att vakna till liv och kanske kanske komma underfund med att göra något idag..


Hmm jag som verkligen längtar efter våren och värmen och min bästa vän SOLEN blir faktiskt lite stött och besviken på att vår kära Kung Bore ALDRIG vill emigrera!! För idag bara vräker det ner snö igen :(  Visst är det ju kanon för ungarna inför sportlovet nästa vecka, men det skulle ju inte förvåna mig det minsta om det hinner komma regn innan dess eller töväder i alla fall.

Egentligen är det väl inte snön som är så hemsk utan KYLAN. Min kropp behöver verkligen värme värme värme och ännu mer värme... Men jag får väl nöja mig med att krypa in i kärringgrillen i efter middag och ge föda till min själ.

Ikväll är jag bjuden till en av min dotters kompisars föräldrar. Tjejerna (min dotter och hennes kompisar) ska ha lite mysigt och göra hemmagjord pizza, lite mys och singstar innan Sandra åker utomlands med sin mamma. Blev riktigt glad igår när Sandras mamma undrade om inte också jag kunde förlja med . Hur det än är så när ungarna växer upp så tappar man kontakten med kompisarnas föräldrar och ungarna klarar sig själva mer & mer. Och tyvärr blir inte en annan så "nödvändig" längre.

Så tack Sandra och Vivika för att jag får följa med och ha myskväll med er ikväll :)

Nu ska jag sätta mig och utforska Photoshop ytterligare lite till nån timma och se vad för kul jag kan hitta på.

Hoppas ni har fått en fin början på dagen och att ni inte är på väg att snöa in ;)

XO XO Annette

Ja Gillert!


Utmaning

Då var man utmanad igen :)

Lite mer udda utmaning,  men kul :)
Det är DaisyDoodle som utmanar mig och det som gäller denna gången är att Mat.

Man ska se om dom 5 rätterna man själv INTE tycker om är ätbara för 5 andra, om jag nu hajat rätt :)

So here we go Daisy ;)

1. Får i kål -  Fruktansvärd maträtt och ännu värre när man blivit bjuden på det av gammalt fårkött. YECK!!
2. Kålsoppa - kommer aldrig  för mitt liv få i mig kokt kål!!!
3. Självklart blir 3:an Kåldolmar - GAAAH nu spyr jag snart...
4. Lever - Kan någon verkligen påstå att det är ätbart??? Knepig spott- och fräs-smak med en konsistens som påminner om modellera man stoopade i munnen som liten haha

och sist men inte minst...

5. Ko Tunga - Hur i himmelen kan man ens tänka tanken att stoppa det där till munnen?? En stor muskel??!!!!

Med detta skickar jag utmaningen vidare till 5 personer...

Kicki
Bea
Löppan
Änglahår
Linda

The game is on my friends...

Jag är "normal"

Hör med häpnad.. Jag är normal!! Det ni!
Mer än jag vågade hoppas på själv haha men alltid kul att få det dokumenterat ;)


Sen kan man ju grubbla livet ur sig om vad som är normalt.. Det är ju i mina ögon lite grann
upp till betraktaren att avgöra vad som är normalt för den då :)
Ett lite längre inlägg kommer om detta lite senare idag..

Tänkte dela med mig lite av min passion eller man kan ju säga sommarpassion.
För på något sätt blir det alltid under sommarhalvåret som jag dolar med det här..
Tyvärr har jag inte bloggat tidigare och inte direkt haft i åtanke att man någonstans
kan göra "före och efter" repotage. Men här kommer i alla fall bilder på resultatet och
allt jag kan göra är ju bara att förklara utgångsmaterialet..
Kommentera inlägget!

Då hinner man inte skriva så mycket just nu, är på G till läkaren.
Men kommer mer liiite senare idag.

Under tiden tycker jag ni ska gå in på den här tjejens sida  ÄNGLAHÅR
och lägga en kommentar om Reklam i bloggen idag.
En lättläst och skön sida :)


Ha det gott så länge allihop!

Kram Annette

Sweet dreams my friends!

Dags att koja sig..

Men vill avrunda natten med en helt underbar låt. Klart en go låt att somna in till.

Natti på Er och sov så gott!

Ses i morron!


Kram på er allihop

 


Love is in the air!

Då ska vi se..
Då ska vi prova något nytt :P


Kärleksbomba heter det.
Jag ska visst kunna kärleksbomba ER och ni ska visst kunna göra det till mig.
Och vem säger nej tack till lite kärlek??? Not me :P
Tycker ni jag behöver lite kärlek, så tror jag att det bara är att klicka på ikonen..  ;)
Och håll utkik jag kanske bombar er ;)


Ack så rapp

Vad mer kan man  säga än att mammor är mammor *asgarv*
Men snabba är dom hahaha
Jössös! Man känner ju att man själv tjippar efter luft mellan varven hahaha


Skakar av frustration

Vet att man inte ska ta åt sig av människor som vill göra livet surt för en,
men samtidigt så är det lite knepigt att vissa "kommer in på en ändå"

Jag har tyvärr 2 människor "runt mig" som kan reta mig till en nivå så jag står och skakar av frustration och  ilska. Den ena har jag redan kapat från mitt liv och Gud ska veta att jag försökt med den andra också, men av någon anledning, vill inte den personen fatta OCH lämna mig i fred!! Även om man har skitit bokstavligen att svara när den ringer,messar eller mailar. man har till och med bett denna person lämna en i fred men ICKE.. Gaaaaaaahhh blir ju skogstokig!!!

Så den här låten är en sån som ger mig styrka och faktiskt lugnar mig en aning när irritationsmomentet är STORT


Så fel det kan bli

Grå och tråkig morron!
Lite nöjd är jag väl med tanke på att temperaturen iallafall
har stigit lite (nån få grad) men nog efterlyser man solen.

Idag är jag sen att komma igång med kaffebryggarn, den brukar annars i stort sätt redan vara
riggad INNAN jag får upp ögonen. Tja egentligen är det enda sättet att få upp ögonen på mig inom rimlig tid på morronen..

Fick ett mail härom dagen som verkligen fick mig att skratta..
Tänk vad lite fel i en text kan ställa till det.
Alltid något man får tänka en extra gång på här ute när man bloggar
så inte andra ska ta illa upp eller allt bara ska bli SÅÅÅÅ fel..

Kolla in själv vett ja ;)


Sydsvenska  Dagbladet:
Våldtäktsman dömd till 2 år i Eslöv

(Fy för att tillbringa 2 år i Eslöv!)

21-åringen anhölls misstänkt för grov stöld av åklagare.  

(Åklagare är hett eftertraktade på Svarta börsen har jag hört!)  


Nordvästra Skånes Tidningar:  
Mannen dog medan kvinnan avled.

(Och skillnaden är...?!)

Örebrokuriren:  
Gynekolog hittade knarkgömma.

(Var undrar man genast?!)


Svenska Dagbladet:  
Färre gökar i södra Sverige.

(Vilket låter märkligt med tanke på hur många barn som fötts hittills i  år!)

Ingen av de omkomna hade livshotande skador  

(Istället dog de av...??)

Upsala Nya Tidning:  
Högsta Domstolen prövar manlig omskärelse.  

(Tur att man inte är anställd där...)  

Bergslagsposten:  
Inga spår efter skidåkare.

(Han måste ha flugit fram)

Huset som brann ned till grunden blev totalförstört.  
(Nähä...?)

Helsingborgs Dagblad:  
Vi skriver alt dåligare.

(Det jör vi vel inte!)

Dagen:
Lam pojke bortsprungen.

(Hur lam var han egentligen?)

Aftonbladet:
Arbetslösa har rätt till dagisplats.

(Då är de ju åtminstone sysselsatta!)

Polisen grep torsk i fiskhamnen.
(Var hittar man annars torsk?)

Storgråtande bedyrade den 30-åriga porrstjärnan sin oskuld.  
(Yeah right!)

Östersundsposten:  
Krockade med älg på motorcykel.

(Åker älgar motorcykel...?)

Metro:
Yrkesmördare misstänkt för mord.

(Vadå, han gjorde ju bara sitt jobb!!)

Tre greps för våldtäkt på Finlandsfärja.  
(Hur stor är sannolikheten att det finns TRE män som tänder på Finlandsfärjor??) Ja det här är  nog min torra sarkastiska och ironiska humor tror jag hahahMin blogg

Följ min blogg med bloglovin

Vill du lätt få information om när jag har lagt upp något nytt på min sida,
då är det bara att börja prenumenera.. ;)

Lätt som en plätt och bara att följa anvisningarna.

Hoppas DU hänger med på min "resa" :P
XO XO Annette

Tävling
Då ska vi se..

Jag tänkte jag skulle var med i en tävling hos en tjej om det här helt UNDERBARA  armbandet.
Armbandet kommer från eButiken Lica-Creative.
Rekomenderar varmt den här tjejens sida.. ingelalala.blogspot.com


Klicka bara på bilden så kommer du direkt till hennes sida och tävlingen som avslutas den 22 februari.

Lycka till ;)

Betray

Varför är det så att vissa människor höjer sig själv till skyarna
och tror att dom är så mycket bättre än alla andra??
När dom egentligen bara åker räkmacka på andras beskotnad...


Ödmjukhet och emapti är två ord dom har förmåga att missbruka och beskriva sig själva med. Även om dom inte har en susning om vad dom  två orden  betyder ens.

En väldigt klok vän till mig har sagt flera gånger att dom hon litar MINST på är dom som ständigt MÅSTE dokumtera öppet att dom är ärliga HELA tiden.

Tyvärr är jag nog en sådan människa som vill tro gott om
allt och alla tills motsatsen bevisat annat.

Men jag måste nog vara korkad!
För ytters få människor som jag har förmåga att blanda mig med, är just ärliga. Dom tror tydligen det själva och dom ska alltid framstå som att dom förstår en, men det som det alltid slutar med, är att dom utnyttjar just den biten i din personlighet...

Så tillbaka till min gode väns råd.
 Lita ALDRIG på någon som absolut måste bedyra hur ärliga och rak dom är!

För är man trygg i sig själv och nöjd med det som man presterar, så behöver man väl aldrig
"skylta" med det och trampa på andras kunskap för att framhäva sig själv?!

Eller???


http://tori-no-uta.deviantart.com/

Söndags Tv


No more..

Så, då har jag faktiskt bestämt mig för att ta bort reklamen..

Mitt syfte är inte direkt att tjäna pengar på bloggen utan syftet är väl att få skriva av mig vad som händer i mitt liv och i min knopp. Sen om jag får läsare som tycker jag har en bra sida
och som vill följa mina dagar, då är det ju ännu roligare ju :P

Inte för att jag förstår kanske varför ni följer lilla mig på min sida..
men ni som gör det är ju mer än välkomna :)


Och det roliga som jag har upptäkt nu, är att det faktiskt finns människor där ute som är ganska lik en annan. Det kan ju i och för sig vara lite skrämmande haha  Nej då, alltid kul att få kontakt med nya människor och ibland är det ju faktiskt lättare att ha vänner på avstånd som man är liite anonym med. Man behöver inte alltid "passa ryggen" på samma sätt då som det lätt blir att man får göra när man bor på en mindre ort. Eller vad vet jag.. Kanske helt tvärt om för er som bor i storstad.. Där det kanske är till och med svårare att binda kontakt med människor som har samma värderingar och funderingar.

Kul är det iallafall att ni som kikar in här gillar det ni läser och kommer tillbaka.
Tack till alla er!!

Kram i massor Annette

Bara att knappa in..

Harvade runt som vanligt lite på Youtube...

Tänk vad tekniken går framåt egentligen ... var ju inte ett alternativ på 80 talet direkt, då man fick snällt vänta på topplistorna som presenterades varje lördag och söndag. Och nog var man alltid lika redo att spela in på kasettbandet i högsta hugg.

Men som sagt idag är det bara knappa in det mesta på youtube och hipp svisch där har man låten,
trailern eller allt allt annat som är möjligt att hitta där. Kanon enligt mig :P

Hade glömt bort den här helt underbara låten, tills i går. Så lyssna och njut :)


Och texten är ju precis lika underbar:

I am the wilderness locked in a cage
I am a growing force you kept in place
I am a tree reaching for the sun
Please don´t hold me down
Please don´t hold me down

I am a rolling wave without the motion
A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me
Release me

I am the rain that´s coming down on you
That you shielded yourself from with a roof
I am the fire burning desperately but you´re controlling me
Release me
Release me

Day of Wrath

Fick reklam om en film idag Day of Wrath

Gick ut på youtube för att kolla trailern och till min förvåning fanns det en hel bunt med filmer med samma namn.
Det som var häpnadsväckande för mig var att alla trailerna jag såg, samma titel men olika filmer, verkade vara bra ..
Så nu är det beslutsångest...
Vilken ska man försöka få tag på??

Någon som har sett nån av filmerna??

1.


2. 3.

 

Åhh SOL!!

Gud vilken härlig syn man vaknar till idag..
Strålande solsken!! Helt underbart och man känner med en gång vad det spritter i kroppen på en :)

 MEN så går man ut i köket och kollar termometern och vad står den på? MINUS 10!!

Men har man tur så blir det varmare under dagen av solen :) Vet att 10 grader inte direkt är SÅ kallt men för en människa som hamnar på fryspunkt vid -2 så är det ingen höjdare alls att se hur underbart vacker och gott det ser ut ute och så kan man inte förmå sig att gå ut för kylan.. Tur som sagt att jag inte bor längre norröver än vad jag gör :)

Att jag skrev om Melodifestivalen igår var ett övervägende jag gjorde med mig själv. Säkert många som tycker att det är rena skiten och stör sig på alla som skriver om det.

Men vänder man på det, tittarsiffror och antal inlägg måste väl ändå säga sin del, om att dom flesta kollar på det fast att dom försöker förneka det.. Det ligger nog lite i oss svenskar som en tradition att se och vi är nog på tok för nyfikna för att inte titta. ;)
Och hur det än är så är det ju faktiskt ett bidrag vi ska skicka som representerar vårat land.

Så..
Nu är det dags att rigga kaffebryggaren och ta ett tag här hemma.


Jo förresten.. Tror banne mig jag börjar lösa min idé för nya designen på bloggen och det känns (förlåt orden)
SKIT KUL!!  Att utan utbildning eller något knäcka det där lilla extra när det gäller kodmallar :)Tyvärr kommer den inte upp på sidan här riktigt än men det dröjer nog inte så länge till. Ha en bra dag där ute på er så "syns" vi lite senare.

Kram Annette

Blir bara bättre..

Kan gå med på att skicka den gruppen ja...  Gott ös!

I like!!

Melodifestival eller inte...

En jävligt bra låt helt enkelt!!

Del 2

Lili  & Sussie - Show me heaven

Gimme gimme gimme... Svängig go låt & rätt okej.
Dock lite för mycket schlager.
Saknar lite roligare klädsel.


Lasse Lindh -Jag ska slåss i dina kvarter.

Första känslan .. Martin.. Du är så yeah yeah Wow wow blandat med Känn ingen sorg för mig Göteborg.
Rätt skön svensk dänga. Men tyvärr inget jag tycker ska gå vidare.


Jennifer Brown - Never been here befor

Klar & fin röst. Och en fin ballad.
Kan ev funka. Men kan inte säga varken bu eller bä om den.
Men helklart en fin låt och proffsigt framförd.

H.E.A.T.  - 1000 miles

Stormares Guldgossar
Börjar som en mäktig hårdrockslåt. Men vet inte riktigt här heller. Okej låt men känns som det fattas något eller som att det här är gjort förut..
Men kan absolut vara en låt som växer för varje gång man hörd den.


Markoolio - Kärlekssång från mig

Ja vad ska man säga?? Gillar verkligen Markoolio Men NEEEEJ!! Säger inte mer än så...

Amy Diamond - It´s my life

En vanlig Diamond låt. Men helst vill jag nog att den tjejen väntar några år så rösten får mognas lite. Hon känns FÖR ung..


Cookies ´N Beans -  What If

DEN HÄR LÅTEN GILLAR JAG!!
Det är något speciellt över den & den ssög tag i mig med en gång!! Supersköna röster!!


Måns Zelmerlöw - Hope & Glory

Hmm för att inte tycka om Zelmerlöf så där jättemkt så är det en okej Tecno låt.
Håller som sagt på Cookies ´N Beans!!!


Vem håller ni på ?


Den här deltävlingen håller dock hög ribba jämfört mot förra helgen.


 
 

Ett Historiskt krigVälkommen Tor!
Känns som jag har ett helt
historiskt krig som rör
sig innanför skallbenet.

Har en blixtrande migrän
sprängandes
i huvud och nacke.
Just fint att sitta med en lördag grrr.
Och jag som  vill SÅÅÅÅ gärna lösa mina hinder inför den ny designen på bloggen, men med den här pulserade smärtan
så får jag nog dra mig tillbaka ifrån datorn någon timma och se om jag kan bli fri från smärtan.

Så dags att hiva in vetepåsen i micron och hoppas man kan mjuka upp axlar och nacke lite.

But...I´ll be back

Alla Hjärtans
http://www.skrivbordsunderlaegg.com/Bakgrunden-aelska/Bilder-Alla-Hjartans-Dag/


George Scott

Jamen titta där, George är med och tävlar i kväll iallafall.
Sen under vilka premisser det är, är ju lite frågan.
Tycker tyvärr att Let´s Dance tar i lite väl hårt. Dom tävlande tävlar ju under hårdare former än proffsen i dans.
Om du är sjuk eller uteblir en gång är du diskad?!
Måste väl finnas något annat system att sätt in än att köra deltagarna i botten?! Eller?

Varför bara inte ha de så att, beroende på omständigheterna, till om man dansa eller inte,
så kan man väl slopa juryns poäng då, så är det upp till "fansen" att rösta in poängen
om man inte kan vara närvarande av olika anledngar.. Ja ni hajar hur jag menar va?

Ja nu får man se vem som får åka i kväll då..

Som jag sagt tidigare min favvo är ju lätt Morgan Alling!

Myskväll


Min lilla vrå

Då ska vi se..
Blogg.se krånglar som vanligt och hela tiden när man ska skicka iväg inlägg
kommer det ohört TREVLIGA ordet ERROR upp!! Så då får man försöka igen..


Jag tänkte jag skulle var med i  en utmaning som en tjej med himla bra och snygg sida håller i.
Har tackat henne tidigare i ett inlägg för sitt supertrevliga bemötande.

Utmaningen är vem som enligt Heyli har snyggaste dataplatsen..
Inte för att min lilla hörna är så bedårandes vacker men jag trivs i den och det är huvudsaken.

Så här kommer mitt bidrag till Heyli´s utmaning!Har kanske inte det mordernaste prylarna som sagt, men fullt fungerande och min och Martinas lilla vrå är otroligt mysig på kvällen. Då den röda färgen på väggen blir mysfaktor 1 tillsammans med det vita. :)

HJÄLP!!

Jepp det var som jag misstänkte.. Det här kommer bli min största utmaning någonsin på den här sidan.. Stora frågan är bara om det överhuvudtaget går att göra det?!  Men får ta mig lite tid att kika runt på tipssidor och hoppas det finns någon duktig som kan leda mig.. ;)

Men DET SKA GÅ hahaha

Inte nu igen

Go morron världen!

Sitter som vanligt här med kaffekoppen och reflekterar att den
förbenades vintern INTE VILL GE UPP!!!
Gaaaah - 15 när man vaknade idag.


När det gäller vintern är jag en människa som vill lägga in mitt "FULLA VETO"!! 
Enda positiva är väl att alla småkryp, så som fästingar och skit gömmer sig.
Men till vilken nytta?! Dom dör ju inte ändå, så VARFÖR KYLA??!!

Läste en artikel för ett tag sedan om att hade vi haft mer sol under året
så hade det  varit 60 % mindre risk för att få livshotande cancer .
Nu vet jag ju inte exakt hur mycket sanning det är i det, men
självklart spär det på min syn på vintern = HELT ONÖDIGT!! 

Nu säger ju inte jag att solen är bra i för stor dos, men enligt den här studien
så  behöver kroppen en halvtimma per dag för att tillgodose sig med de vitaminer
den behöver för att motarbeta olika sjukdomar. Och jag "köper" den biten rakt av.  Lätt!!
Vet ju själv bara vad kylan gör med mitt humör, så vad ska den inte göra för resten av kroppen?!

SÅ, nu har Annette fått avreagera sig lite igen och trycket har lättat lite haha

Dags att fylla på koppen och börja klura ut mina hinder på den nya designen till min sida.
Har bestämt mig för att jag ska ändra på sidan och har ett mål uppsatt, men nu är jag varken
utbildad Webdesigner eller har någon direkt erfarenhet med mig i bagaget. Men en STOR potion
envishet ligger mig i fatet så det vore väl f.. om jag inte kunde få till det som
jag vill tills min egen deadline är satt = Tills på  Söndag!
Så håll i hatten och be en bön för mig, för nu ska det kluras och knåpas IGEN  :)

Ha en bra dag så länge mina vänner. Så "syns" vi lite senare!

Kram Annette
 

Uttråkad?

Jag måste ju bara få dela med mig av ett kort som jag  ÄLSKAR!!

När man bor på mindre orter, så blir det ju alltid så att avståndet till olika platser
kan bli lite länger och det tar ju självklart längre tid att ta sig dit också...
För ca 1 år sedan skulle jag och min dotter till Smådjurs Veterinären som ligger
4 mil norr om våran ort. Vägen dit är tyvärr ganska tråkig och känns mycket längre än vad den är.
MEN!! Martina hittade självklart ett sätt att fördriva den tiden på :)

Så något som skulle vara riktigt kul är om ni har kort eller berättelse
om hur ni fördriver tråkiga tider i bilen, på bussen, på tåget...
För ofta gör vi ju något tokigt när vi är över gränsen uttråkade :)Före och efter :)

Då ska vi se..
Lite kul igen då som photoshop kan fixa :)


Orginalkort
Ja MYCKET  kul och många skratt kan man få,
 men samtidigt skrämmande vad media egentligen kan trixa till nyheter och kort på det här viset.
Vad är DIN dröm?

Hallå där ute på er i cybern!

Då sitter man här igen då och funderar på vad man ska skriva..


Caroline har precis varit upp och fikat och vi har disskuterat min framtid lite grann..
Vad vill jag bli när jag blir "stor"?!

Varför ska det vara så svårt för somliga att veta detta? Vissa har hur många idéer
och drömmar som helst men en annan ska alltid ha förkärlek till sånt
som är omöjligt att överleva på mindre ort med...
Ja ja dagdrömmar kan man ju göra iallafall..

Har du någon dröm om utbildning/arbete?

Lägg gärna en kommentar om det i så fall.. 
För hur det än är, så när man funderar på utbildning, så dyker oftast dom "vanliga linjerna" upp
och man glömmer lätt att samhället består av så otroligt många olika grenar.. 
Och man vet inte att många av linjerna exiceterar ens ..

Eller bara lämna en kommentar om vad DU jobbar med och om du trivs med det jobbet!

Ha en bra dag så länge så hörs vi  under dagen!!

Kram på er Alla


Några Photshop sidor...

Dom här länkarna har jag lagt in tidigare men det kan bli lite rotigt att behöva leta runt efter dom igen..
Så här kommer dom en gång till och hoppas ni får lika roligt som jag har haft med dom.

http://www.photoshoproadmap.com/Photoshop-blog/2007/10/25/100-awesome-high-resolution-photoshop-brushes/
http://www.photoshoptips.se/default.asp?Mapp=Phtips&Sida=Highkey
http://www.photoshoplady.com/photoshop-tutorial/eery-eye-photo-manipulation/
www.brushiac.com - Free Photoshop Brushes
www.env1ro.deviantart.com
www.sxc.hu
www.tokio.design.free.fr
www.houna-rainbow.deviantart.com
http://antibrush.tripod.com

Tänkte samla ihop några nyare adresser i morron och lägga ut så håll utkik då ;)

Kram Arom

Weii kul!!
Behöver nog inte säga mer än KUL!!!! :P
Och ni hajar nog VILKET program ;)

Mer PS ...När jag gick en Multmedia kurs för 10 år sedan så sas det redan då, att inom Photoshop blir man ALDRIG fullärd.. jag måste nog faktiskt inse faktum att jag inte ens kommer komma i närhet av 10 % av alla möjligheter på det programmet :S Shit idag känns det riktigt kul att klura ut PS!! Allra helst när man bara hittar MASSA roliga saker att göra med det :P

Här kommer en till bild, på något jag iallafall tyckte va fränt..
Ingen nyhet det vet jag ju men för mig, som fortfarande lär mig, så va det skoj.PhotoShop


Aaaah KUUL då har man knäckt något nytt och roligt i Photoshop :P
Alltid kul när man får till något nytt :)
Och lite coolt tycker jag att det är också.. Eller vad tycks?


Sinnesförvirring

Snacka om tillfällig sinnesförvirring..
Skulle fixa mig lite kaffe nu och bestämde mig för 5 koppar. Hade tyvärr vatten i kannan
för säkert 8 koppar. Så Annette öppnar sopskåpet och ska hälla ut resterande vatten i soporna :S
Puh.. tur nog hejdade jag mig i sista sekund...

Vad är det egentligen som "slår fel" i vår lilla hjärna när man gör en sån sak?
Eller typ när man varit handlat och ställer in tandkrämen i kylen så man letar häcken av sig
när det är dags att borsta tänderna på kvällen..

Har du något sånt där roligt du gjort??
Lämna jättegärna en kommentar då :)

Kram Arom


Utmaning

Har blivit utmanad av Kicki
Så då gäller det ju att skicka vidare utmaningen också....

4 AV MINA FAVORIT TV-PROGRAM
Bones
Navy CIS
Men in trees
Prisonbreak

4 SAKER JAG GJORDE I GÅR
bloggade
fixade käk
städade
fixade i PS (Photoshop)

4 SAKER JAG LÄNGTAR TILL
SOMMAREN
ett liv
sommaren
sommaren

4 FAVORIT RESTAURANGER
Restaurang Bamboo i Göteborg
Restaurang Freden i Karstad
Sen kommer jag inte på så många mer.. Pizzerian känns inte som restaurang direkt..

4 SAKER PÅ MIN ÖNSKELISTA
Att min pappa börjar må bättre
vinna pengar
en karriär som jag trivs med
ett familje liv

4 BLOGGAR JAG UTMANAR
http://marmelina.blogg.se
http://martinarom.blogg.se
http://miranna.blogg.se
http://heyli.blogg.se/

Lurad groda


Jobba för procenten..

Hur det egentligen är när 2 personer är hemma och är sjuka..
Sent upp på morron och sent med middag.. Och absolut om man lever med en tonåring i huset så blir det gärna väldigt sen frukost ;)

Så nu vart det middag och kvällsmat på en och samma gång tror jag. Men finns det verkligen något som är tråkigare än att ta reda på disken efteråt?? Suck! Den är verkligen som ett kliande eksem på hela kroppen och jag tror jag skulle kunna köpslå om vad som helst när det gäller hushållsysslor BARA jag slipper disken..

Blev till frågad i går om jag ville köpa en diskmaskin av en kompis son och det lutar ju mer och mer åt det hållet iallafall. Måste tyvärr bara höra med vaktmästarn också om det är okej att göra det, plus om han kan hjälpa mig med kopplingar och sånt. Men det vore ju verkligen rena drömmen att få en liten söt maskin som gör det jobbet åt en :)

Läste idag i en bok som heter Värdelöst Vetande, att knappt hälften av Irlands mjölkproduktion går åt till att göra Baileys. hahaha Snacka om att jobba för procenten. Man kan ju däremot fundera på om det verkligen stämmer?!

Och här kommer några fler Värdelösa vetanden..

* I Kalifornien är det över 50 % vanligare att vuxna människor uppvisar malignt melanompå sin vänster armbåge än sin högra. Detta sägs bero på den mängd förare som vilar sin vänstra armbåge ut genom fönstret i långa bilköer.

* Kalle Anka-tidningarna var en gång i tiden förbjudna i Finland, på grund av att seriefiguren då som nu saknade byxor.

* En vuxen människa avger ungefär lika mycket värme som en 120 w  lampa.

* Om man lever i 75 år kommer man att ha blinkat ungefär 375 miljoner gånger och släppt ifrån sig ca 400 000 fisar.

* Basket kallades ursprungligen för inomhusrugby.

* I Asheville i North Carolina är det olagligt att nysa på stadens gator och torg. (Stackars allergiker, jag skulle då inte våga gå ut där på vår och sommar)

* I Breton i Alabama är det olagligt att färdas i motorbåt på stadens gator... (Undrar just HUR man kommer på en sån lag??)


Tycker faktiskt det är lite kul att läsa sådana böcker även om man har absolut noll användning för det . Som sagt Värdelöst vetande ;) Nu ska jag ta en titt och se om det är något kul på tv:n ett litet tag, så får man se om man hinner med ett inlägg till innan kudden ropar högt.

Skogsrå..

Vill dela med mig av en av dom dikter som greppat tag om mitt hjärta i många många år.. Kanske känner man igen just sig själv lite i texten ;) Tyvärr komer jag inte ihåg vart jag hittade den, inte heller vem som hade skrivit den.
Hoppas ni blir lika trollbunden av den som jag blev  ;)

Action med kameran..


Day & Night


Kallt som ...


4 kodmallar??!!

Jössös ibland funderar jag nog på om jag tagit vatten över huvudet ändå när jag fick för mig att dra i gång bloggen. Men! Att jag drog igång den var bara en koll och utmaning för mig själv egentligen. Kunde min dotter så vore det väl fanken om jag inte skulle lyckas att knäcka något av det... (inte alls enveten jag inte..*L* ) Men jag får nog sträcka på mig lite ändå och säga att jag lyckades knäcka mig in till att lägga upp en blogg iallafall haha

Sen hur den ser ut för dom som är proffs är nog en annan femma *garv*
Men hoppas ni har överseende med mig ett tag till ;)

Som tur var "stötte" jag på en ärlig själ här idag som gav mig hint om vad som "felar" på min sida, Tack Heyli!  

Så nu har jag några dagar till framför mig som lär bli KLIANDE i huvudet igen haha Sen får vi se om jag lyckas med att lägga upp 4 kodmallar ;)

Puh, hur nu det ska gå till vet jag tyvärr inte än, men skamm den som ger sig ;)

Så med dom orden är det dags att stänga ner datorn för idag och hoppas ni alla får en skön natt sömn.
Och hoppas ni kikar förbi här igen. Kram & God natt på er alla!

Skyll på Mållgan... ...

Söndag morron och den färbannades influensan börjar tack och lov lägga sig.
Det här var verkligen en pers som jag inte vill uppleva igen.
Men förhoppningsvis har jag haft mitt nu och hoppas det gör att man klarar sig lite bättre mot det i framtiden.

Läste tidningen idag och jag kunde inget annat än att skratta gott. Och förundras över hur väl vissa finner sig i situationer..


http://vf.se/Nyheter/Varmland/Det-var-Mallgans-fel-090206.aspx

The Indoor Country

Lite sent om sides men här kommer dock bildbevis från förra helgen...Melodifestivalen del 1

Första delen gjord av svenska Melodifestivalen och jag ber en stilla bön att inte Af Ugglas går vidare...
Så snälla håll tummarna med mig!!

Jag visste det SUUUUUUUUUUUUCK!!!
Varför ska denna människa komma med varje gång??!!
Dags att sluta titta på melodifestivalen det har helt plötsligt blivit ett rätt faktum!!

Ja febrig och jävlig är man, men synd att säga att man blir friskare av det här...
Klart bästa låten var ju Marie!! Men kom hon ens med då??? NEJ!!! Vill inte vi svenskar längre vinna Melodifestivalen eller?? Är det inte lika bra att göra en röstning på det istället för att skämma ut ett helt land?? Ja jag vet jag hetsar upp mig för småsaker men det finns ju bättre saker att visa i Tv:n en lördagkväll om det ska vara så...

Jag har mött Hin Hole!!


En annorlunda sajt
Källa: Readers Digest
www.weddingbetting.com

Attraktion..Bitter..Flirt..


http://www.c-r.se/


Ovan har jag gjort urdrag ur C-R´s hemsida och min rekomendation är.. Kolla in hemsidan!!
Ett rent nöje med många goda skratt får man i deras blogg!

Roliga typsnitt

Hittade en sida idag med otroligt många olika och roliga fonter, HELT gratis!!
Kolla in dom vett ja ;)
Ha en riktigt God natt på er för nu kryper Annette i kojan!

http://www.1001freefonts.com/

Go morron världen!

Kaffekoppen i handen, morgonrocken på kroppen och ett hår som är av denna värd, påminner nog lite om dockan på jul som säger Mamma och sen ser spindeln.. Ja ni förstår säkert vilken syn som slår mig när jag tittar i spegeln haha .. Så börjar dagen idag iallafall haha

Då var det dags igen med ett sjukt barn. :S Hosta, feber ont i halsen och täppt näsa.  Inte bra alls.. Pga att min pappa är sjuk och immunförsvaret nedsatt så blir det ju alltid så att vi inte får träffa "päronen" när nån av oss är sjuk med baciller som flyger runt. Lite tråkigt. Och nu var det ju planerat att syrrans dotter skulle komma till helgen när brorsan också kommer på besök från stora staden, och vi skulle fira Josefine eftersom hon fyllde år den 22 januari, men tiden har inte riktigt funnits för nån av oss fram till nu. Så vi får bara hoppas att dom här bacillerna flyr sin kos inom dom närmaste dagarna... Tänk om den här förbannades vintern kunde vara över någon gång och alla dess influenser och skit med den.. Längtar efter våren och sommaren så det värker i hela kroppen nu. Skulle gott och väl klara att leva ett liv utan vinter. Hellre hade jag ju varmt och gott och kunde åka på vintersemester än tvärtom som man lever nu. Kanske dags att fundera på om man kanske skulle lägga om livet lite i framtiden ;) Får en sån där mysig härlig känsla när man tänker tillbaka på sommaren som var. Vilken frihetskänsla det är att bara ligga och guppa på sjön och ta dagen som den kommer. Höra skratt inifrån land, vågornas kluckande mot båten, fåglar som sjunger i det blå och en kropp som är alldeles varm och avslappnad av solen. Det kan väl inte finnas någon som skulle kunna säga att det där inte är balsam för kroppen?!

Det sista som överger..


 
fallen angelIbland eller rättare sagt ganska ofta funderar jag på hur i himmelen jag ska lära mig att inte vara så otroligt naiv.. Att tro gott om allt och alla.. Men är inte det lite att hålla tron uppe på att människor gör saker av god handling?!  Men när sanningen hinner i kapp en så är det inte lika kul längre. Och tråkigt nog svider det varje gång man inser att man gjort fel. Vet att jag hade ett inlägg för nån vecka sedan där jag skrev att även jag har halkat på den där "ursäkten" ganska länge att man har blivit sårad i livet. Men tråkigt nog om man ger  upp hoppet, så ger man ju upp hoppet om sig själv lite också. Och det tänker jag inte göra. Och förhoppningsvis lär jag mig själv kanske att se människor på ett annat sätt till slut och lär mig vad som är gott och ont.. Vem som vill mig gott.


Så med det säger jag gott natt och hoppas ni alla har haft en mysig måndagkväll även om vintern inte riktigt gett upp än.Bit för bit

Yes! 
Börjar arta sig på sidan och 3 spalter är på plats!! Kul! Nu är det bara finslipet kvar :)

Har klurat tidigare på hur man ska få till fler Kategorier under just Allmänt och har nu fått tips som jag ska testa.
Har jag tur denna gången så funkar det :)


Teknikensunder...

Måndag igen SUCK.
Håller nu på att fixar så att det ska bli 3 spaltigt här, men trodde det skulle vara liite enklare. Men som vanligt ska du ju inte vara det heller. Så jag hoppas att det bara är nu idag som sidan kommer se lite missanpassad ut och att allt ligger där det ska i kväll istället. Under tiden så lägger jag till lite "pausmusik" här haha Musik som rullar hos mig just nu iallafall. Hoppas ni får en trevlig dag där ute och att ni är rädda om varandra.
 Just love this one!!!

XOXO

Rena färjeresan..

Trött trött trött inte många knyck gjorda idag. En riktig slappar dag i ryggläge framför tv:n. Kvällen i går  var kul och lyckad. Så helklart värt en seg dag efter ;) Var laddad ut i fingertopparna för Country Festivalen igår men under tiden jag skulle göra mig i ordning och polarna skulle dyka upp tappade jag både suget och humöret för att gå ut. Men en liten glimma höll humöret uppe för att komma i gång till slut.  Så av till Hotell Selma Lagerlöf bara det.


Knepigt att på ett litet ställe som Sunne så samlades det helt plötsligt en folkhop som man inte kände en ända en av haha som alla skulle dansa loss till Country. Hade man inte haft bättre förstånd så skulle man tro det var Cinderella som hade lagt till och massor med människor från lite varstanns i Sverige hade kommit med båt *asg* Kul hade vi och synd kvällen tog slut så fort. Men det gav mig ändå ett leende på läpparna som inte har velat försvinna alls idag ;) Så man får ju bara hoppas att man vår fler sådana kvällar och dagar frampå ;)

Nu är klockan 19.00 och snart är det dags för Bones på 3 :an och sen var det någon film klockan 21.00, alldeles lagom att avrunda dagen med och sen försöka sova igen några timmars sömn man missat det sista dygnet.

Och hur det än är så är nog verkligen jag och Anna som Patcy & Edina, totalt kaotiska när vi är ute hahaha