Tala vänligt.....När du talar, tala vänligt
ord kan ha en sällsam makt.
Det betyder så oändligt
på vad sätt ett ord blir sagt.
Döm ej någon människa ohörd
blott för att få hävda dig.
Sovra först din egen livsskörd
är den fullgod - annars tig...


Oskyldig tills motsatsen bevisats....

.....jag kan bara hålla med!! Oskyldig!!  

Eller vad tror ni??? *asg*

Alternativ snabbvaxning av bikinilinjen‏


Trimning av bikinilinjen.......

 

 

Smart kille....


Kvinnor har andra metoder!!!

 

 


Rysk Roulette
Sitter och funderar o funderar på människan eller jag ska vara lite mer korrekt än så.. Människor och hur var och en är och beter sig. Hur man hanterar vissa saker i livet och hur vissa tror dom är mer värda o mer allsmäktig än andra. Och jag kommer fram till att det är häpnande hur människan beter sig. Finns säkert många som har åsikter om mig och hur jag är. Så det håller jag osagt. Men eftersom det här är min blogg o mina tankar så ska jag bolla lite med tanken som rör sig i mitt lilla kontor.

Jag har ofta lyssnat till min mors visa ord och låta saker bero.. Låta dom som har vait elaka få vara det o bara vända andra kinden till. Men nu tror jag att jag äntligen kommit underfund med min svaghet. Min svaghet är just att jag ALLTID vänder kinden till och låter folk göra på det viset. Har aldrig satt ner foten o talat om:  - våga dig leka med mig! Jag har tillåtit andra leka rysk roulette med mig o mina känslor. Måste funka kanon för dom som kan det spelet, att roffa åt sig av det dom själva behöver för att sedan slå till i underläge mot en annan. Är detta verkligen så man ska göra. Tiga alltså?? Tiga o tillåta?? Känns inte så med facit i hand direkt.

Under alla åren jag varit sjukskriven o under samtal med terapeut, jepp jag har träffat en sån, men jag skäms inte över det och inser att alla borde få träffa en sån ibland. Jag kallar det livscoach, för hur det än är, är vi inte alltid fria att välja omständigheterna i våra liv helt själva. Och därför tror jag det skulle vara en god sak för var och en av oss att få den chansen. Att lära sig se och höra sig själv och andra. Att se vad man gör innan man har gjort det. Att förstå vad det är man gör innan man gör andra illa som man kanske ångrar senare. Kan fortsätta hur långe som helst att dra upp punkter för punkter. Men summa sumarus.. Det är klart en bra grej! MEN det svåra är att man kan bli beskyld för att man tänker FÖR mycket istället. Självklart kan det vara så men åtmisntonde vet jag då att det jag gör står jag för. Säger det jag menar och är rädd om dom som betyder något för mig. Enkelt o bra!
Så tack vare mina små grås samarbete under några dagar har jag kommit fram till att nu jäklar är det bra!! Färdig trampat på mina tår!!! Visa mig respekt för den jag är och du får min respekt. MEN visar man mig ingen respekt blir det precis samma mynt tillbaka där med.

Färdig fjollat!!!!

Hej kära dagbok....


...eller vad ska man säga??!
För på något vis så blir ju bloggen lite av en dagbok.. Mina tankar och vad som händer i mitt liv....Så först måste jag börja med att be om ursäkt för uppehållet o att min frånvaro lyst mer än en strålkastare på filmfestivalen i Cannes. Men tiden har varit jobbig och många känslor i min tajta lilla hjärna har snurrat under dom här månaderna. Man försöker så gott det går med sina egna resurser att palla sig igenom dag för dag och helt plötsligt blev tyvärr bloggen lidandes för det var SÅ svårt att inte bryta ihop när man skrev om sitt livsöde. Eller rättare sagt när inget annat som hände i mitt liv var tragedier. Det var bara som att trycka på repeatknappen om och om igen. 

SÅ... vart står jag i mitt liv idag då??
Jo på precis samma ställe, om inte än värre. Men idag står jag också med en ilska
som måste ut någonstanns och DÅ kommer ju bloggen till nytta igen.
Så stackars er 13 satar som prenumererar på den här bloggen ;) 


♥ Älskade Far ♥

Det som har hänt när det gäller min pappa är som vi alla vet som genomlidet sjukdomen cancer med nära anhöriga en sjukdom som tar mer o mer av människan. En sjukdom som djävulen själv tydligen kommit underfund med o gillar leka. För att se någon man älskar ätas upp av något som växer i kroppen är grymt. Finns verkligen inte ord för det. Sen allt som hänt undner dom här månaderna är också bara för mkt för att vara sant när det gäller hans sjukhusvistelser under vägen. Men det kommer säkert komma mer o mer om det i senare inlägg.BÄST-FÖRE-DATUM

Min tid som sjukskriven fått ett bäst-före-datum utsatt...
Jepp tydligen fungerar det så numer, att det är inte när du är "frisk" som du ska tillbaka ut i arbetslivet,
utan när ditt bäst-före-datum gått ut... Konstigt att ingen smart människa kommit på det tidigare...
Vilken grej!!! Shit HUR imponerande som helst ju. Fungerar nästan som Arla eller Milko.
Typ..31 december DÅ är du redo eller så kastar vi dig. GUD VILKEN SMART GREJ!!!  
Nu har ju jag då missat den där lilla transportsträckan som får mig att förstå hur f** det kan funka så,
men det har ju ingen som helst betydelse, för nu VET jag ju, att ÄNTLIGEN blir jag "fri" i januari.
Ojojoj jag bara avgudar den människan som kom på det här :P


Lovelife
 
No comments..... om jag säger att inget har förändrat sig där heller till det bättre så räcker det nog att påminna er om min genialiska idé.. Svartaänkan-strategin, fast liiite tvärt om. Dräp ditt byte Innan det är försent..
(OBS! för er som tror man kan bete sig så så är det ett uttryck bara)
 Nja drastiskt.. Nä varför då?? Det är ju dräpa eller dräpas som gäller i den djungeln
så det är ju bara att välja.. Bli offer eller .. Ja ni förstår hur jag menar. Tyvärr har jag inte fattat att den sistnämnda
(alltså punkterna) funkar smartast och därför också fortsatt precis lika där.. Neråt.

Så vad kan man bättre avsluta det här inlägget med
än att säga: Welcome back to the circus, the clown is back!


RSS 2.0