In memories of 11 september 2001

 

Go morron på er allihop!

Lördagmorron och kaffekoppen sitter i handen som fastgjuten :) Blir nog att ta till hjälp av koffeinet att vakna till!

Igår kväll blev det filmen Flight 93 som gällde. Och det är faktiskt den som sitter i huvudet på mig direkt på morronen idag också. Fy sjutton vilken skräck och känsla dom måste gått  i genom. Ryser av bara tanken och för dom stackars anhöriga som fick tackla det efteråt.. Uff säger jag bara!!! Man kan inte bli annat än förbannad, bitter och ilsk på människor som tror dom kan få leka med andras liv hur som helst. Som brickor bara i ett spel.

 

 

Så till minne för alla som dog den 11/9 2001 vill jag dela med mig av dom här 2 filmerna från Youtube och jag hoppas ni kollar dom och tänker till. För även om chanserna är små att det kan hända i Sverige så kanske vi ska vara lite mer rädda om varandra. För morgondagen vet vi ALDRIG hur den kommer se ut....

 

 

 

 


Fredagkväll....

Jepp då var det äntligen fredagkväll och det ska bli en myspys kväll i soffan. Kl 21.55 på tv3 visar dom Flight 93. En film jag har velat se LÄNGE men aldrig riktigt kommit till skott att hyra, men nu äntligen ska jag få se den :) Någon av er som sett den?? Är den bra?? Har i alla fall laddat med några goda kalla öl, lite salta pinnar och Chilinötter. Så bänkad blir jag i vilket fall som helst :)
Idag har varit en bra dag och hör med häpnad, jag känner mig glad inombords för första gången på lääänge. Även om jag nu kämpar med allt runt omkring så gror det ett frö i mig av hopp, att man kan fördela sorg och glädje lite mer så det inte blir så tungt. Och helt plötsligt händer det att man hittar en solstråle i mörkret :) Så jag måste säga att jag är väl förunad så just nu. Och det kommer jag leva på ett tag till :)

Hoppas ni alla får en superhärlig fredag kväll och var rädda om varandra!!

Kramis på Er


En sista födelsedag

Just nu är det verkligen KAOS inom mig. Jag vill komma någon vart i livet men hela tiden finns det något som sätter käppar i hjulet. Allt kan jag tyvärr inte ta upp i respekt för andra. Men ibland börjar jag tvivla på att människan ska vara god. Tydligt är ju, att ju elakare man är, eller ju mer egenkär, ju längre tar man sig. Eller ju mer FÅR man!!

Men jag vill inte vara elak eller självupptagen. Jag vill kunna känna empati för människor. Vill vara en människa som andra kan le åt när dom tänker på en. Men HUR långt tar man sig på det??? Inte långt direkt!

Kanske kan jag en dag förklara lite bättre när det gäller detta för er.

Idag har mina tankar än en gång flugit iväg till tanke för min pappa. Den 20:e denna månaden är hans födelsedag och det är lite svårt att förklara känslan över det. För det är mer troligt att det blir sista födelsedagen vi får ha med honom än att vi får en till. Det smärtar verkligen. Och hur firar man en sådan dag??? Ja uff om något bara kunde vara lite enkelt någon gång....

Nej nu ska jag fly till grannen på en kaffe och kanske man får lite bättre humör efter det. :)

Hoppas ni alla har en bra söndag!

Kram


RSS 2.0