Lill-lördag



Jepp, onsdag är ju lika med lill-lördag för alla semestrande och i en turistby som våran, så hörs lite trubadurtoner
genom luften en onsdagkväll som denna. Härligt!! Men visst sjutton hade det ju varit lite bättre
OCH skönare med några få plus grader till!!

Men goda grannar, kall öl och fleecefiltar är inte fy skam det heller kan jag lova!! Har suttit hos grannen som ni säkert förstår. Njutit av några öl och tjattrat. Ja ni kan säkert ana själva hur det blir med 3 kacklande hönor på en och samma balkong ;)) Riktigt nice :) Så tack M för den trevliga kvällen och tack till både M & E för super trevligt sällskap.

Annars har det fortsatt med skitväder idag med.. Regn, åska och kyla. Nja okej då.. Inte kyligt när åskan drog in över oss och inte så värst mycket efter heller. Men gårdagen och morronen var lite för kylig för min smak. i morron blir det väl till att barikera sig inomhus och kanske njuta av några filmer, för enlligt väderprognosen så ska vi visst få ONÖDIGT mycket regn i morron :(




Men ärligt.. Läste på en facebooksida idag om någon som skulle bege sig ut för att plocka kantareller nu..

Är det någon av er som sett skymten av att det härliga guldet kommit upp över mosskanten än??

Nej nu blir det kojan och drömma om FIIINT väder och min vän solen, för det HÄR vädret vill jag inte att det ska stanna :(
Hade ju planerat att sitta i badenbaden de närmaste 3 månaderna och då kan det ju inte börja så HÄR?!

Sweet dreams my friends and see U tomorrow ;)


En regnig dag



Idag regnar det igen och det finns verkligen inte ETT tecken på att solen stekte och värmen var över 30 grader för bara några dagar sedan. Just nu sitter jag och funderar på om jag verkligen skulle ha bett om liiite sämre väder?! För nu jäklar är det kyligt och kroppen verkar ha fått en chock av kyla istället.. Inga tecken på att vakna till liv eller hitta gaisten att ens försöka göra en ansträngning här hemma. Näpp. Häcken blir bara plattare och plattare på det här viset :S Och just nu ställer jag in mig på att ta en långkörare i soffan istället idag..











MICHAEL JACKSON

*1959 
† 2009



Som säkert INGEN har gått miste om ,så är ju begravningen för King of Pop idag. Tragiskt och tråkig historia. Och man kan inte annat än att fundera på VEM var han?! själv  tror jag och har altid trott att massmedia hängt ut honom fel och allt handlar om pengar. Pengar för massmedia att tjäna på andras tragedier. Sen är det ju väldigt lätt för oss andra att verkligen "köpa" och tro allt som skrivs. Men om man tänker efter så kan i många fall (även utan att man tjänar miljarder) en fjäder i hatten bli till en höna. Det tråkiga i det här tycker jag är att som med alla "stora" människor så inser vi inte förrän efter döden VAD dom har gjort för samhället. Jag har under veckan som varit kolla runt lite på nätet om The king och hittat privata hemvideos som dom filmat med Michael.. Och jag tycker det är tråkigt att vi inte fått sett mer sådana filmer om honom, för då hade nog många ändrat åsikt om honom. Det jag såg när jag tittade på videorna var en lite pojke. En sårbar liten pojke som säkert inte trodde något ont om någon. Och se vad det ledde till...Tragiskt tragiskt tragiskt..  Det är min syn på det hela i alla fall. Och alla är vi tillåtna att tycka och tänka som vi vill.

Så för min del idag blir det att kolla tv4 och det dom sänder under hela dagen.
Plus att senare ikväll kolla minnestunden från Staples Center i Los Angeles.



Ska ni också titta?


Brudarnas dag!! Hurra hurra hurra!!

Självklart måste man ju kika in och gratulera 2 "kufar" som lyckats hamna på denna jord på EXAKT samma dag.
Någon mening fanns det nog säkert med det också och om jag gissar rätt, så är det att dom på ett humoristiskt sätt
ska underhålla oss andra stackare när det "torkar" i kolan ibland ;))

För nog sjutton är det här brudar som kan underhålla!!
Och dom är värda varende uppskattning och uppvaktning i dag!!

 
Laila din ödmjuke jäkel och Afrodite.. den HÄR är till ER!!!
HIPP HIPP HIPP HIPP HIPP HIPP HIPP HIPP HUUUUUUUUURRRRRRRRA!!!!!



 


RSS 2.0