Freezing cold


Tiden går och det är dryga en månad sedan min pappa gick bort.
5 veckor sedan om jag ska vara exakt. Lång tid i många fall men inte tillräckligt för att fatta att man aldrig mer får se honom. Men kommer man någonsin fatta det? Kommer man någonsin kunna greppa det? Tror inte det. Alllt känns bara så overkligt. Ända stunden jag blir påmind vid att det verkligen är slut är när vi besöker graven. När man står där och ser hans namn på korset. DÅ hinner alla känslor ikapp och man inser att aldrig mer är ett faktum, som är lika sant som att jag fortfarande står och andas.                          ♥ Saknar Dig Far!!! Och Älskar Dig!!
Den förbannades kylan som slagit rot i vårt land håller i sig med järngrepp. För en människa som lätt skulle kunna vara i solen 24/7 så är det här något som kryyyyyper under huden hela tiden just nu. Uff och fy!! Skoteroverall är liksom det ända rätta!! Men finns det i min garderob då?? NÄNÄNÄNÄ icke!! Ska det fortsätta så här så får man nog skarpt överväga att köpa sig en. Sen att det kanske tynger en extra mycket i år beror nog på alla omständigheter som ligger en i händerna just nu också. Men det är ju f**king freezing!!! Och oooootroligt trååååkigt i alla fall.

Idag blir det lite av en kafferepsdag :) Först nu kl 13 får jag själv kaffebesök, sen bär det av till Bästa Z för tjöt och snatter till några koppar. Undra om jag kommer gå som duracellkanin med världens koffeinkick i kväll :P Men vad gör man inte för att ha kvalitetstid och för att få sig goda skratt :) Och med lite koffein så håller man sig nog vaken när det roliga under kvällen drar igång :) Ja det ni, DET håller jag för mig själv vad det är :P 

SÅ ha det gott allt folk så hörs vi förhoppningsvis ganska snart igen.


RSS 2.0