Mina foton och Copyright

Tyvärr måste jag lägga ett ord här i bloggen pga att den som kommenterat i mitt fotoalbum lyckats vara anonym... Nej jag vet att det ser inte trevligt ut med Copyright stämplar, men det är tyvärr folk som snor bilder ganska bra här ute och det där är mina kort så gilla det eller inte.. Sorry.

Och som jag skrev i tidigare inlägg.. Små ändringar kommer att ske med tiden....

Kommentarer
Postat av: Heyli

åh vad smart med fotoalbumet, riktigt snyggt gjort! och förstår absolut att du sätter copyright på bilderna, finns inte många ärliga här på internet tyvärr..



och tacktack! lite bloggande ska det nog bli ändå trots fogade naglar och händer som snart smulas sönder av torrhet :p vi har ju satt på handtagen på alla skåpen idag och fixat lite så vill ju lägga upp nån bild iaf, men få se om man orkar :)



kram!!

2009-03-24 @ 22:12:00
URL: http://heyli.blogg.se/
Postat av: Heyli

alltså sätter man bara en liten stämpel i nåt hörn så är det ju väldigt lätt att beskära och få själva motivet ändå så det stoppar ju ingen egentligen. visst att du har väldigt stora, men dom är ju snyggt gjorda och smälter in bra i bilden, så jag tycker inte att det gör nånting! och dessutom sätter du ju inte över bästa biten av bilden, men ändå på en del som gör att man inte kan ta bort den, så jag tycker du ska fortsätta ha sådär :)

2009-03-24 @ 22:22:23
URL: http://heyli.blogg.se/
Postat av: Ännelaij

Anonyma kommentarer är lika med noll.

Dem behöver man inte bry sig så om.

Feg om man inte törs står för sina åsikter.



KRAM

/A

2009-03-25 @ 10:50:45
URL: http://bradag.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0