Måndag morron ...

Måndag morron och dags att sumera ihop helgen lite för er...

Lördag blev det Knutfest på Sjösala och dagen började tyvärr inte såå bra. MASSA SNÖ och ÄNNU MER SNÖ *suck* och blåst på det. Inte direkt något favoritväder när man planerar att gå ut. Och än mindre när man ska ut 1.6 mil på landsbygden... Men till Sjösala kom vi :) Tack Jönsson för det :)

Innan det var dags att bege sig till Sjösala var vi ett gäng som var bjudna till Stina & Henrik på förfest.
Tack för en jättetrevlig kväll vill jag säga till er! :D

Killarna intog bastun och det var ett svettigt gäng som slogs om duscharna när dom kom in tillbaka. Tråkigt nog missade man galenskapen när någon/några rullade sig i snön, tror t.o.m det handlade om snöänglar haha det hade nog varit en syn man kunnat leva länge på.
Stina och Henriks lille pojk Erik var hemma och Ingela & Bengt skulle sitta barnvakt när vi skulle dra iväg sen. Men hur det än är, så kan ju människor som oss, skrämma små barn när dom ska spöka ut sig, så vi väntade lite med det till att Erik hade kojat. Några drinkar/öl/alkoholhaltiga drycker förtärdes och sen bar det iväg. Nu var det ju tyvärr så att vissa har nog för stora fötter för hala trappor och det resulterade i att Annette åkte på häcken ner för trappan och SNACKA om öm rumpa, knä, arm och nacke dagen efter ajajaj... 
 
Det här var min första tur till Sjösala och här i Sunne är det ganska känt med Bonnrock och det är väl det man kan kalla det här för också. Först ett lokalt band som spelade lite , kul att se ;) Sen blev det disco och prisutdelning för bästa utklädnad. Tror det var någon "nisse" med ett extra huvud stickandes ut ur magen som vann. Cool outfit helklart :)

När klockan närmade sig kvart i 1 gav vi upp och drog oss hemåt till Stina och Henrik. Och  därifrån fick jag skjuts med Ingela & Bengt hem. Stort tack till dom också!! För hur det än är så är det alltid godare att få komma hem och krypa ner i sin egen säng och vakna upp hemma när det är dags att ta tag i mindre trevligt mående dagen efter haha Men denna gången hade jag tur och klarar mig med lite matthet och det var mer expanderat intag av kaffe istället hela dan :)

Annars brukar man ju säga " Vi hade iallafall tur med vädret....
" Men vi får nog säga "Vi hade iallafall kul!! :)"

Så nu ser vi fram emot bonnrock till sommaren istället och laddar om för det :)

Sen gäller det att plåstra om sina sår och bli fit for fight till helgen igen när det nu blir Country Festival på Hotell Selma Lagerlöf. Dags att slänga sig upp i "sadeln" igen som sagt  :P

Men nu är det måndag och vardagens sysslor få börja ta fart...
Agenda för dagen...

1. Byta köksgardiner
2. Diska
3. Dammsuga
4. Byta i buren till Kaninerna
5. midagen ska stå på bordet.
 
Så vi "syns" lite senare! Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Stina ;-)

Vi tackar för att ni kom å hade en trevlig kväll tillsammans mä oss ;-) Å lilleman njöt av å ha mycke tokigt folk omkring sig hi hi Kram på dig vännen!! Ps Ser fram emot sommarens kalas på Ås Brunn ;-)

2009-01-26 @ 11:34:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0