Roliga sidor för Photoshop!!
Eftersom jag nu inte lyckas att knäcka hur i himmelen man lägger till en ny kategori (som egentligen ska vara HUR enkelt som helst) får ni helt enkelt nöja er med det här inlägget... Här kommer jag fylla på med fler länkar allt efter som...  Om jag nu inte får tips vill säga av någon snäll själ där ute som kan tala om vad jag kan göra för att få det att funka som det ska :)www.brushiac.com - Free Photoshop Brushes
www.env1ro.deviantart.com
www.sxc.hu
www.amaranthdreams.com
http://darkmercy.deviantart.com
www.tokio.design.free.fr
www.houna-rainbow.deviantart.com
http://antibrush.tripod.com


Kommentarer
Postat av: Sofia

Hej! Nej, tyvärr har jag inget bra tips till dej! Jag fick tillslut hjälp av en kompis som satt o knåpa lite på min blogg.. Tyvärr! Du har en jätte fin design, har du gjort den själv..? Jag knåpar o knåpar i photoshop men jag får bara inte till det. Ska kika in på sidorna du tipsa om, kanske kan man finna ngt där? :)

Kram Sofia

2009-01-18 @ 16:45:00
URL: http://marmelina.blogg.se/
Postat av: Annette

Tack för dom fina orden :) Alltid kul att höra vad andra tycker för hur det än är så är man ju aldrig riktigt nöjd själv ;) Jepp Designen har jag fixat med själv och anser väl jag har en del kvar att pilla med så sidan har ståt stilla ett tag tyvärr.. Och nu har jag ju hittat ännu mer roligt till photoshop så jag har bestämt mig för att jag ska göra grunderna nu till det jag vill ha på sidan först och sen drar jag i gång med bloggandet:) Hoppas du hittar lite roliga saker på sidorna o håll utkik då och då här.. Det kommer mer med tiden ;)

Kram Annette

2009-01-18 @ 22:14:15
URL: http://arom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0