Virrepanna

GUD BEVARE MIG VÄL.... Ibland funderar jag allt på om man har allt på plats där det ska vara!!!

Skulle logga in här på blogg.esse och knappar in min mailadress som vanligt och lösen. Och där kommer det upp att något i  inloggningen är fel.. Så Annette går igenom mailadressen, kollar att alla bokstäver och siffror är med.. knappar in lösen igen men..ERROR!! Fel IGEN.. Kliar mig ytterligare en gång i huvudet, kryper närmare skärmen, mer eller mindra bokstaverar namnet (eller rättare sagt, PRECIS det jag gör), och försöker IGEN att logga in. Men fasen heller. Det hela slutar med.. Stavning, kliande, stavning och hmmm... Men ser inte att det finns något fel. Säger för mig själv (tur ingen ser eller hör när man sitter så här iallafall) -Men va faaaan!!! Rynkar pannan o börjar bli lite lagom pissed.. DÅÅÅÅÅ trillar till slut poletten ner.. AHA!! Just det ja!! snabel a kanske ska vara med också!! Gaaah Det är vid sådana tillfällen man börjar bli rädd för sig själv.

Besöket i Torsby är avklarat och nu är det bara att hålla tummarna när röntgensvaren kommer. Det var gott att både se och höra far säga att höften kändes bra idag. Hur det än är så kan man vänja sig med tanken att han har cancer men man kan aldrig vänja sig att se en människa man älskar lida av smärtor. Eller tappa livsgnistan pga av det. Den största fasan man har är ju ändå att han själv ska ge upp och sluta kämpa. Och med smärtorna han har haft så är det fullt förståligt att man vill ge upp. Så, det var underbart att se en liten glimma ljus idag.

Är det någon mer än jag som har börjat se serien The mentalist?? Den är ju såå bra :) Och Jag säger bara Simon Baker!!!! Jammi jammi jammi!  Inte någon som är så där PANGSNYGG, men attans vilken charm och det leendet går inte av för hackor!!! Finns det någon sådan karl där ute i vårt avlånga land som är singel SÅ HÄR FINNS JAG :P haha


Kommentarer
Postat av: jane

hejhej på dej...

2009-02-25 @ 17:59:22
URL: http://brunettjane.blogg.se/
Postat av: jane

vad skoj,..samma här..fixade nyss!!!

2009-02-25 @ 18:27:43
URL: http://brunettjane.blogg.se/
Postat av: jane

precis,detsamma!!!!!

2009-02-25 @ 18:32:22
URL: http://brunettjane.blogg.se/
Postat av: T

Först vill jag säga att det är jättetråkigt med din far. Jag hoppas verkligen han får bli bättre!

Jag brukar låsa mig ute från nätverket på jobbet rätt ofta eftersom jag alltid glömmer mina lösenord. Numer har jag tejpat fast en lapp under skrivbordet. Så när kollegorna ser mig ligga under skrivbordet så garvar de och undrar om jag har glömt lösenordet igen? ;D



The mentalist har jag spelat in varje avsnitt av men jag har inte sett det än. Spännande! :D

Han verkar ju vara en riktig hunk!



Ha en fin kväll!

2009-02-25 @ 18:54:14
URL: http://modestymom.blogg.se/
Postat av: Sara~Candis

Sv. Tack så hemskt mycket :D blir så glad.

2009-02-25 @ 21:02:48
URL: http://candis.se
Postat av: Maria

Tack=)

2009-02-25 @ 21:21:31
URL: http://designbyristo.blogg.se/
Postat av: linda

Sv: Inga problem, du får tänka så länge du vill! Jag är bara glad att nån kan tänkas vilja ha den, annars så står den bara här o skräpar.



O appropå extreme homemakeover så störtbölar jag till det oxå, samtidigt som jag irriterar mig på gaphalsen som alltid är med.



Hoppas du haft en supertrevlig kväll!

2009-02-25 @ 21:40:00
URL: http://lolinas.blogg.se/
Postat av: Helen

Hejsan .

Vad fel det kan bli när man både är blind och snurrig på samma gång. Har gjort den missen själv flera gånger och kan för mitt liv inte komma på vad som är fel när jag skrier min mail adress.

Vad skönt att din far känner att humöret är stabilt, för du har så rätt i att finns inte viljan så är det svårt att hjälpa någon. Själv förstår jag inte hur man klarar av att se något ljus när man har fått den diagnosen. Men jag hoppas att din far slipper värk och att proverna är positiva.

Den serien har jag helt missat, men inser ju nu ( när jag ser bilderna ) att den måste jag se.

Klart det finns någon trevlig singel till dig någonstans....hallå alla singlar ...se hit.

Ha det bra

Kram

2009-02-25 @ 23:50:50
URL: http://famstenstroms.blogg.se/
Postat av: Helen

Jo just det...jag hade inget speciellt klipp jag skulle lägga in men har funderat några gånger på hur man gör. Tack för svar

2009-02-25 @ 23:51:57
URL: http://famstenstroms.blogg.se/
Postat av: Saraicg

Han e snygg :p Riktigt fin header! :D Kram

2009-02-28 @ 13:41:37
URL: http://saraicg.blogg.se/
Postat av: daisy

teh mentalist!

jag såg förra veckan. missade jag det igår eller vilken dag går det?

man kan väl säga att han räddade hela programmet

very nice



xoxo

d

2009-03-03 @ 08:35:42
URL: http://daisydoodle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0