Heath Ledger R.I.P

Då var det ny morron igen och kaffekoppen är placerad i handen.
Snart dags att göra sig i ordning för att åka till Torsby och röntgen. Har haft 2 handleder som inte riktigt velat varit med mig i 1 års tid snart och blev lagom trött på det. När det t o m gjorde ont bara att klia sig på ryggen. Så äntligen ska det kollas upp och visar det sig att det inte är något fel på dom på plåt så är det handkirurgin nästa som gäller. Men det är ju så typiskt att man måste via olika instanser för att få komma till rätt person till slut. Så off we go snart...

Läste lite smått och Heath Ledger hade fått Oscarnominering.. Tycker han var bra i filmer så det kommer bli en man saknar på film i framtiden. Klart bästa var ju En Riddares Historia! Har nog aldrig skrattat så spontant till en film som i den. Kan det bli bättre med blandningen humor, historia OCH romantik?? En stor skådespelare och snygg dess utom är ju absolut en stor förlust.

Idag krånglar verkligen min dator och jag börjar inse fakta som har legat och oroat mig länge.... Den håller på att kraschar..  :(  Men det är väl inte så konstig kanske.. Den är gammal, den är i gång på morron INNAN jag ens fått upp ögonen OCH den stängs av på natten EFTER det att mina ögon gått igen.. Så det är väl snart dags att säga Rest in peace my friend och börja spana efter ny.

Är lite exalterad idag pga att ÄNTLIGEN börjar den NYA designen bli klar och är jag hemma i tid idag, så dröjer det inte förrän det ploppar upp här på sidan. Ska bli riktigt kul att se vad NI tycker om den. :P
Omväxling förnöjer ju lite.

Men nu måste jag kila! Ses lite senare idag mina vänner. Ha det gott där ute i cybern så "syns vi".

Kram Annette

Kommentarer
Postat av: attis

Vad spännande med ny design. Hoppas oxå att det halsonda inte blir värre. Har nyss varit sjuk. Det jhar hållit på sen före jul. Ha en toppendag du oxå.

Kram

attis

2009-02-23 @ 09:51:38
URL: http://attisblogg.blogg.se/
Postat av: Helen

Lycka till i dag. Ska bli kul att se din nya sida. Själv ringer jag runt för att få support till min dator, nu måste något ske. Ha en bra dag

2009-02-23 @ 10:41:07
URL: http://famstenstroms.blogg.se/
Postat av: Helen

Ha ha jag blir lite full i skratt när jag läser dina inlägg och dina kommentarer. Du har flera gånger skrivit inlägg om exakt det jag har tänkt skriva och så sista kommentaren var ju klockren. Lever vi samma liv tro !!

2009-02-23 @ 10:45:23
URL: http://famstenstroms.blogg.se/
Postat av: Sofia

Ja, det kan verkligen vara härligt! Dock går humöret lite sådär just nu.. ;)Egentligen är större delen ganska tråkig med jobb, jobb och jobb. Men jag ska äntligen få träffa min "lillasyster" som jag ska vara ett stöd för! Sen ska jag träffa efterlängtade kompisar!



Leendet ska försöka stanna kvar! ;)



Hoppas din dag också är underbar och att det går bra på röntgen för händerna!

Kram! PS, kikar in senare för nya desigenen, spännande! DS

2009-02-23 @ 13:33:21
URL: http://marmelina.blogg.se/
Postat av: HUSnrNIO

Tack! Vilken jättefin header du har. Ha en bra dag.

2009-02-23 @ 14:58:19
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: Fia

Hej där,Ja men visst det är ju när alla andra ligger kvar,som det är som skönast att

somna om igen :(

2009-02-23 @ 17:37:51
URL: http://puman76.blogg.se/
Postat av: T

Jag kan bara hålla med. Han var skitbra som skådis.

En riktigt förlust.



Spännande med en ny design. Väntar med spänning. Skynda dig på!

2009-02-23 @ 19:13:42
URL: http://modestymom.blogg.se/
Postat av: T

Glömde ju säga att konserten var sktbra. larvig, barnslig och så jäkla bra. Det är mäktigt att se angus strippa in på bara kalsongerna och 90% av de som vrålar & busvisslar högst är män över 40 år! ;D

2009-02-23 @ 19:56:51
URL: http://modestymom.blogg.se/
Postat av: daisy

min favvo film med heath är ju den där när han blir ihop med en tjej. gah.. ja du vet vilken jag menar 10 orsaker att hata dig? hmm hette den så minns inte. men han blir ihóp med en fd badgirl som har en pretto lillasyster etc etc. kan det verkligen vara min favvofilm med heath tänker du eftersom jag inte ens vet vad den heter.

ja men det är det. för det var i den jag såg honom första ggn :)

förvirrande eller hur jag borde gå och lägga mig

xoxo

daisy

2009-02-23 @ 21:13:05
URL: http://daisydoodle.blogg.se/
Postat av: linda

Riktigt snygg!



Jag har en bärbar dator du skulle kunna få köpa billigt. Funkar helt perfekt, dock lite bitmärken i hörnet på locket(från katten :P, skärmen har dock inte tagit stryk, bara plasten runt i kring).. Men som sagt, funkar fint trots att den har nå år på nacken, säg till bara!

2009-02-23 @ 22:26:41
URL: http://lolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0