Vem har sagt att livet någonsin blir enklet?

Ojojoj va länge sedan det var som jag skrev här. Lite dåligt samvete men samtidigt inte. Insett att jag har på tok för mycket runt mig och det har hela tiden så gott som varit något att bolla med. Så den lilla fritid jag fått har jag verkligen behövt.

Trodde väl aldrig att jag som sommarmänniska någonsin skulle säga att jag längtar efter vintern. Men just nu ser det ut som att bara vintern kommer så blir det lite lugn och ro. Lite tid att pusta ut och varva ner.

Ni som har följt mig sen tidigare vet att vi kämpar med min pappa och hans sjukdom. Den delen har verkligen varit något som tagit mycket av mig just nu och det smärtar något så fruktansvärt att se en människa lida så som han gör nu. Att varje dag är ett levande helvete för honom och att man inser mer och mer att tiden är knapp. Jag har verkligen försökt att leva dag för dag och inte försökt att se det negativa hela tiden men just nu är det svårt. Man önskar så att det fanns något som fick honom till att må lite bättre. Om inte annat bara slapp smärtorna.

Sen att se mamma kämpar så hårt för att hålla sig upp och inte visa honom att hon själv håller på att bryter ihop är tungt det med. Jag själv får ju chansen i alla fall att krypa in i mitt eget hem stänga dörren och få gråta. Men hon måste finnas där hela tiden för honom och vill inte visa sorgen för honom som hon bär på. Det är verkligen lätt att glömma bort den människan som kämpar bredvid någon som har cancer. För man tycker så synd om den som är sjuk. Men det är ju ett levande helvete för den som lever bredvid också. Den som blir kvar och får bearbeta sorgen efter. Den som får hitta nya vägar att gå och för att överleva själv. Den som blir ensam efter 42 års äktenskap och utan partner.

Man kan verkligen inte låta bli att bli bitter och frustrerad, arg och ledsen, uppgiven och tom och bokstavligen livrädd för att inte ha sin pappa hos sig en dag.....
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Heeeej! Det var inte igår! =) Japp designen är ny men bloggen är densamma! =)Har tänkt på dig å undrat hur du/ni mår! Det är en tuff tid för er, minst sagt!Kul att du kikade in och skrev några rader! =)Kramar!

2009-08-30 @ 14:20:01
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Johan

Hej på dig

Det var länge sen man hörde från dig ... Sj har man inte heller vart bäst på uppdatera bloggen men kanske kommer med vintern ;) ...

Låter som du har mycket omkring dig då man läser din blogg och hoppas det blir bra med din pappa ...Härligt höra från dig :)

2009-08-30 @ 16:16:18
URL: http://limpans.blogg.se/
Postat av: Johan

Ja du den där värken är inte alls rolig men nu med höst och ett väder som inte vill vara stabilt så är det bara hålla sig flytande och hoppas det blir bra till slut...

2009-08-30 @ 16:19:34
URL: http://limpans.blogg.se/
Postat av: Heyli

men HEJ vad kul att du skrev :Djodu jag har fullt upp jag, nästan lite för mycket att göra nu :p hoppas det är bra med dig med, så bra det kan vara i alla fall, med tanke på allt! kramar

2009-08-30 @ 23:46:29
URL: http://heyli.blogg.se/
Postat av: daisy

Hallå vännen!

vi finns här

xoxo

daisy

2009-08-31 @ 10:28:21
URL: http://daisydoodle.blogg.se/
Postat av: mia

Hej vännen min..Kul att höra ifrån dig, man har ju undrat en hel del hur det går för dig/er!Kan förstå att det är jobbigt för er, det är verkligen inte lätt när ens förälder drabbas av en sjukdom =/

Men hoppas att du försöker att ta hand om dig så mycket du bara kan & orkar..Mina tankar är hos er.Massa varma styrke kramar din vän i Dalarna =)

2009-08-31 @ 10:32:25
URL: http://mizzmias.blogg.se/
Postat av: mia

Hej gumman..Tar bort min blogg nu men vi hörs väl på msn snart hoppas jag =)Puss

2009-09-02 @ 11:14:25
URL: http://mizzmias.blogg.se/
Postat av: Afrodite

Men heeeej! Vad härlg att höra av dig! =) Förstår att livet är tungt just nu och att det är ett helvete. Fullt förståeligt att du inte orkar med allt! Lider verkligen med dig.

Sänder dig många tankar och en stor, varm kram! =)

2009-09-03 @ 00:36:29
URL: http://afrodite.blogg.se/
Postat av: Lena

Halloj Gumzan,

Tror nog vi alla har varit lite dåliga på bloggandet under sommaren av olika anledningar. Jag hoppas att hösten kan innebära lite förbättring hos er. Förstår att livet är svårt just nu. Så skickar här en massa styrkekramar.

Kramis

2009-09-06 @ 14:27:49
URL: http://aforia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0