Action?? näpp :(

Go morron Go morron på er där ute!

Då har man suttit och dolat lite i Photoshop, men jag har kommit underfund med, att den sista tiden för mig, så är det ett ord som OFTA dyker upp i mitt huvud... FRUSTRATION!!  Allt jag gör eller hamnar i just nu ger mig frustration och jag undrar om vår Herre testar mitt tålamod just nu eller vad han har för mening med det??!!  Det är ungefär som jag ska fatta en poäng av det hela, MEN jag måste var obotligt korkad och dum för jag tycker inte jag har gjort något för att förtjäna det här just nu..

Herrens vägar äro outgrundliga.. Är de tinte så man säger? Och det ska ni veta, att DET tror jag på, men tyvärr i mindre god tanke... Men då har man ju ingen högre makt som hjälper en heller haha

Surrar runt på olika sidor och kollar och just nu har jag lite torka på bra sidor.
Så nu ber jag er om hjälp!!
Tipsa mig om bra sidor!!

Tycker ju det är så roligt att hitta nya sidor, som jag fastnar för. Och jag älskar att läsa om att det finns precis likadana människor som mig där ute, som bara har en vanlig vardag UTAN att ALLT man gör är något SUPER SPECIELT!! Varför säger man " en vanlig grå vardag" annars, om vardagen är så fullspäckad i upplevelser??

Sen att vissa har mer händelserik vardag än andra, det tror jag ABSOLUT. Men sen finns det faktiskt sånna som bara dom ska gå till ICA och handla så har det hänt "en hel bok"!! Önskar i och för sig att man hade det så ibland, men än så länge så har det aldrig varit en hel upplevelse att gå till ICA, gå ut med soporna, att tvättat, tittat ut genom fönstret eller liknade saker..  Visst fanken önskar jag att dom grejerna hade varit lite mer "actionfyllda" men ack nej, inte här..

Är det bara jag som har så tråkigt liv?? Är jag super pessimist eller vad??

Oj.. nu kanske jag drar i gång en fråga som jag inte ens vill se era svar på ;)
Men va sjutton man lever bara en gång, och får man både ros och ris så har man ju gjort intryck på folk iallafall, på gott och ont  ;)

Så, nu är det dags att få något i magen, innan man blir riktigt grinig haha
Hörs lite senare gott folk!

Kram Annette

Kommentarer
Postat av: Helen

Jag har ett relativt roligt liv, fast det "bara" är ett svensson liv. Men jag saknar vuxet sällskap ibland och jag saknar min pojkvän otroligt mycket. Vi är tillsammans men ändå inte. Jag älskar när det händer saker hela tiden så när jag får så här många lugna dagar då blir jag också grinig. Men vi kan väll tillåta oss att vara det. Och jag kommer absolut att kika in till dig igen. Kram

2009-02-22 @ 13:26:09
URL: http://famstenstroms.blogg.se/
Postat av: linda

Du är utmanad i min blogg!

2009-02-22 @ 13:47:45
URL: http://lolinas.blogg.se/
Postat av: Anki N

En slank jag hit och en slank jag dit och en slank jag in till Dig.

jag tror att de flesta bloggare är vanliga människor, ja förutom de ovanliga då!

Livet och dagarna är alltid en händelse, var man än gör så gör man alltid något. Har själv försökt - ja att inte göra något, det går inte, det är helt omöjligt.

Nja så kan de vara.

Nu kilar jag igen...hej hej

2009-02-22 @ 14:55:37
URL: http://herrnilssonsfru.blogg.se/
Postat av: linda

hehe räkna långsamt till tio samtidigt som du bläddrar snabbt i inkorgen utan att titta. På tio stannar du och läser sms'et och skriver upp det som står i första meningen. :)



Blev faktiskt lite skoj :) Speciellt "5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? Tack! :)" Fattar inte att jag lyckades få just det sms'et på den här frågan. Kul :P

2009-02-22 @ 20:23:53
URL: http://lolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0